Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Make someone smile...!



Γειά σας! Μια ξεχωριστή μέρα σήμερα, με το χιόνι να καλύπτει πολλά μέρη της χώρας μας δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα σε αρκετές περιοχές και σε πάρα πολλούς ανθρώπους. Ειλικρινά, η σκέψη, μας μαζί τους. 

Και για να μην μένουμε μόνο στα λόγια και τις σκέψεις, είπα να σας προτείνω κάτι που προσπαθούμε και εμείς, εδώ, στο CosmeticsDelux, να κάνουμε, αυτές τις μέρες με ιδιαίτερη έμφαση.
"ΚΑΝΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ...!"

Πώς; Με μικρές, έστω, ανθρώπινες κινήσεις που θα δείξουν σε κάποιον συνάνθρωπό μας, φίλο ή γνωστό, άγνωστο, συνάδελφο ή γείτονα, ότι "είμαστε εκεί, νοιαζόμαστε, συμπάσχουμε". Ότι υπάρχει για εμάς και εμείς για εκείνον.
Και αν νομίζετε ότι μπορείτε τη σκέψη αυτή να την μετατρέψετε σε πράξη, ακόμη καλύτερα. Υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες, Μ.Κ.Ο., ιδιώτες, οικογένειες που έχουν ανάγκη από τη βοήθειά μας, τόσ, που δεν θα δυσκολευθείτε να τους βρείτε, αν θελήσετε να ψάξετε. Και θυμηθείτε: και ένα ευρώ, μία κονσέρβα γάλα, ένα πακέτο μακαρόνια, αλλά και ένα χέρι πρόθυμο να στηρίξει έναν ηλικιωμένο, έναν άνθρωπο αδύναμο, ένα παιδί, δεν είναι κάτι μικρό και λίγο, το αντίθετο, είναι κάτι σημαντικό. 


Αρκεί να γίνεται με την καρδιά μας και με αγάπη. 
Αρκεί σήμερα, στο τέλος της ημέρας, να έχουμε κάνει κάποιον να χαμογελάσει. 
Ακόμη και αν το μόνο που κάναμε ήταν ότι δείξαμε μεγαλύτερη υπομονή σε όλους, ότι μαλακώσαμε λίγο το σκληρό μας περίβλημα για να πλησιάσουμε πιο εύκολα τους αγαπημένους μας. 

Επειδή το αξίζουν και το αξίζουμε, δεν συμφωνείτε; 

#makesomeonesmile
personal thoughts