ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ, ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με δώρο από τη LA STAMPA...!


Το CosmeticsDelux, ύστερα από την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε ο πρόσφατος διαγωνισμός μας με δώρο τα υπέροχα πανωφόρια  που μας διέθεσε ευγενικά η εταιρεία la-stampa, ικανοποιεί το αίτημα μεγάλου αριθμού αναγνωστριών μας και σας ανακοινώνει ένα νέο Χριστουγεννιάτικο, γιορτινό διαγωνισμό, σε συνεργασία με την εταιρεία la-stampa, και πάλι.

ΜΙΑ ΤΥΧΕΡΗθα κερδίσει ένα ξεχωριστό, Μίντι ασύμμετρο διπλό φόρεμα με neopren λεπτομέρειες και δέσιμο στη μέση με σχεδιαστικούς ιμάντες, σε χρωματικό συνδυασμό που αποτελεί τάση για το φετινό χειμώνα.   

Περισσότερες πληροφορίες για το δώρο του διαγωνισμού και την πλήρη γκάμα των υπέροχων προτάσεων της La Stampa International Fashion House για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2016/17,  θα βρείτε στη διεύθυνση, la-stampa.gr   από όπου μπορείτε να κάνετε εύκολα και με ασφάλεια  τις online επιλογές σας ανακαλύπτοντας  μεγάλες ευκαιρίες αγορών  που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να μπείτε στη σχετική κλήρωση, ακολουθήστε υποχρεωτικά και τα 4 ακόλουθα βήματα: 
1.    Κάντε like στη σελίδα του Cosmetics Delux στο facebook 
2.  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM, https://www.instagram.com/cosmeticsdelux.blogspot.gr/   (αν έχετε σχετικό λογαριασμό)
2. Κάντε δημόσια κοινοποίηση το διαγωνισμό
3.  Στείλτε το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο 
cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com. 


Μην ξεχάσετε να αναφέρετε το θέμα του διαγωνισμού μαζί με το σχετικό hashtag,  δηλαδή: ΜΙΝTI ΔΙΠΛΟ ΦΟΡΕΜΑ  #lastampa
Ο διαγωνισμός ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ, ύστερα από αίτημά σας και θα λήξει στις 12/01/2017 και ώρα 24.00
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο www.cosmeticsdelux.blogspot.gr και στη σελίδα του στο facebook  https://www.facebook.com/cosmeticsdelux/   στις 14 Ιανουαρίου. Οι νικητές/ νικήτριες θα ενημερωθούν με e-mail για την παραλαβή του δώρου τους μέσω της εταιρείας la-stampa.gr

 E-mail επικοινωνίας : cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com

Διαγωνισμός, Παράταση διαγωνισμού, LA STAMPA, Fashion