Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Sunsilk straight lock cream...! Και τα μαλλιά δεν φριζάρουν!



Θέλω πολύ να σας πω για μια μάσκα μαλλιών που θεωρείται από τις καλύτερες και θα αποδειχτεί απαραίτητη σε όλες εσάς που έχετε πρόβλημα με ατίθασα μαλλιά, ιδίως όταν έχει υγρασία. Μαλλιά που δεν υπακούν στο χτένισμά σας ενώ τις τρίχες πετάνε από εδώ και από εκεί, ανεξέλεγκτα.
'Αν λοιπόν στη σύντομη αυτή περιγραφή αναγνωρίζετε τον "εαυτό"σας, καλό θα είναι να δοκιμάσετε τη μάσκα που σας προτείνω. 
Πρόκειται για την Sunsilk straight lock cream, από τη Sunsilk!
H μάσκα μαλλιών της Sunsilk, ένα από τα προϊόντα της σειράς Straight lock που φέρουν την "υπογραφή¨της Yuko Yamashita, μία παγκοσμίως γνωστή hair stylist, ειδική στα ίσια μαλλιά.


Η Yuko Yamashita είναι παγκοσμίως ως επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου, δημιούργησε το Yuko Hair Straightening στην Ιαπωνία το 1996 για να διευκολύνει τις πελάτισσές της στη φροντίδα των μαλλιών τους. Ήδη από τα πρώτα της βήματα στο χώρο γνώρισε πολλές γυναίκες που δεν ήταν ικανοποιημένες με τα μαλλιά τους. Το πιο συνηθισμένο τους παράπονο ήταν ότι είχαν ατίθασα μαλλιά και έπρεπε να κάνουν styling κάθε πρωί, ενώ και η ελάχιστη υγρασία προκαλούσε φριζάρισμα και τα μαλλιά έχαναν τη φόρμα τους. 
Η Yuko ήθελε να αποκτήσουν οι πελάτισσές της, στις οποίες συγκαταλέγονται και πολλές διάσημες, όμορφα, ίσια και υγιή μαλλιά, χωρίς να ξοδεύουν ώρες για να το καταφέρουν. Η μέθοδος Yuko Hair Straightening (γνωστή απλώς και ως «Yuko») συνεπήρε τον κόσμο όταν λανσαρίστηκε για πρώτη φορά. Δημιουργός μαζί με τη Sunsilk της σειράς Τέλεια Λείανση, η Yuko συνεργάζεται στενά με τη Sunsilk στη δημιουργία πρωτοποριακής τεχνολογίας για τη φροντίδα των μαλλιών εδώ και αρκετά χρόνια και συνεχίζει να μοιράζεται τις γνώσεις της για το πώς μπορούμε να αποκτήσουμε απόλυτα ίσια μαλλιά ήδη από την ώρα που θα βγούμε από το ντους. 

Η μάσκα sunsilk straight lock μπορεί να εφαρμοστεί αυτόνομη στα μαλλιά ή σε συνδυασμό με κάποιο άλλο προϊόν της σειράς, όπως το σαμπουάν για παράδειγμα, με αποτέλεσμα τα μαλλιά σας να ισιώσουν τέλεια με το πιστολάκι ή το ειδικό σίδερο για τα μαλλιά, σαν να έχετε μόλις βγει από το κομμωτήριο και να μείνουν ανεπηρέαστα από την περιβαλλοντική υγρασία.
Σας τη συστήνω ολόθερμα...!

beauty, hair products, hair styling