Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ELIZABETH ARDEN SUPERSTART SKIN RENEWAL BOOSTER

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster

SUPERSART SKIN RENEWAL BOOSTER! 

Τώρα, μπορείτε άνετα να ενισχύστε τη Φυσική Άμυνα και την Ικανότητα Ανανέωσης του Δέρματός σας, με ένα μόνο προϊόν!

Γνωστή για την ολιστική της προσέγγιση στην ομορφιά, η Elizabeth Arden εισάγει μια νέα φιλοσοφία περιποίησης, την Arden Active Skincare, σύμφωνα με την οποία όλη η γκάμα των προϊόντων συνεργάζεται ώστε να μεγιστοποιήσει τα οφέλη τους, προκειμένου να βελτιωθεί η συνολική υγεία του δέρματος. 
Σήμερα η Elizabeth Arden παρουσιάζει με περηφάνια την πρώτη νέα καινοτομία της Arden Active Skincare: το SUPERSTART Skin Renewal Booster. Ένα πρωτοποριακό προϊόν που παρέχει καθημερινή υποστήριξη στο δέρμα, ενισχύει τη φυσική του άμυνα και την ικανότητά του να ανανεώνεται, ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα όλων των προϊόντων περιποίησης.

Το SUPERSTART σηματοδοτεί τον ερχομό μιας νέας κατηγορίας προϊόντων που προωθούν την ομορφιά του δέρματος, καθώς μας συστήνει ένα απαραίτητο πρώτο βήμα περιποίησης που απευθύνεται στην υγιή όψη της κερατίνης στοιβάδας. Όταν χρησιμοποιείται πριν από το serum ή την υδατική, το SUPERSTART Skin Renewal Booster έχει αποδειχτεί κλινικά ότι αποκαθιστά την υγιή όψη της επιδερμίδας και εξασφαλίζει πιο λείο, απαλό και λαμπερό δέρμα.

Για την ακρίβεια,
92% των γυναικών που το χρησιμοποίησαν, συμφωνεί ότι το SUPERSTART επανορθώνει την όψη και την αίσθηση του κουρασμένου και ερεθισμένου δέρματος, ενώ το 95% επίσης συμφωνεί ότι το SUPERSTART ενίσχυσε την απόδοση των προϊόντων περιποίησης. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα προϊόντα Elizabeth Arden Prevage® και Ceramide, το SUPERSTART Skin Renewal Booster αυξάνει αποδεδειγμένα την αποτελεσματικότητα τους καθώς :

 Αυξάνει το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος 5x

 Αυξάνει τη φυσική ελαστίνη 9x

 Αυξάνει τη φυσική ενυδάτωση 25x

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος, ζωτικής σημασίας για τη συνολική υγεία και την ευεξία του. Όταν απειλείται, το δέρμα δεν είναι σε θέση να συγκρατήσει την απαραίτητη υγρασία, να προστατευτεί από τις φθορές του περιβάλλοντος και τελικά μειώνεται η ικανότητά του να επανορθώνεται και να ανανεώνεται. Το δέρμα αποκτά αίσθηση ξηρότητας, τραχύτητας και ευαισθησίας ενώ γίνεται πιο ευάλωτο στα σημάδια γήρανσης. Το SUPERSTART Skin Renewal Booster σχεδιάστηκε με το αποκλειστικό Προβιοτικό σύμπλεγμα, εκχύλισμα κρίταμου και λιναρόσπορου, που λειτουργούν ολιστικά στην επαναφορά του φυσικού φράγματος του δέρματος στην υγιή κατάσταση.

Το δέρμα αισθάνεται πιο ελαστικό, ανθεκτικό, ανανεωμένο και ικανό για πραγματική μεταμόρφωση. 

Δημιουργημένο σε συνεργασία με την Signum Dermalogix, κορυφαία εταιρία βιοτεχνολογίας, το SUPERSTART Skin Renewal Booster βελτιώνει συνολικά την υγεία της επιφάνειας του δέρματος. Οι κλινικές αποδείξεις δείχνουν ότι:

• Ενισχύεται η μικρο-χλωρίδα του δέρματος για καλύτερη άμυνα.

• Υποστηρίζεται η κερατίνη στοιβάδα και δυναμώνει η συνοχή του επιδερμικού φράγματος.

• Προωθείται η φυσική ενυδάτωση του δέρματος και η ικανότητα συγκράτησης υγρασίας.

Πρόκειται για παράγοντες ζωτικής σημασίας για την ανανέωση της επιφάνειας του δέρματος και την ενίσχυση της άμυνάς του.

Βασικά συστατικά:

 Προβιοτικό σύμπλεγμα – ένα σύμπλεγμα που εξασφαλίζει στο δέρμα συμπληρωματική προβιοτική δράση, η οποία όχι μόνο βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος με θρεπτικά και λειαντικά αποτελέσματα, αλλά και ενισχύει τη χλωρίδα και τις άμυνές του.

 Θαλάσσιο Κρίταμο – αυτό το Μεσογειακό παραθαλάσσιο φυτό, με τη μοναδική ιδιότητα να επιζεί στους βράχους, ενισχύει την ικανότητα ανανέωσης των κυττάρων και αυξάνει τη φωτεινότητα, τη λάμψη και την υγεία της επιδερμίδας. Επίσης είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, προστατεύοντας έτσι το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.

 Εκχύλισμα λιναρόσπορου – οι σπόροι του λιναριού, ενισχύουν το επιδερμικό φράγμα και εξασφαλίζουν μέγιστα λιπιδικά επίπεδα.

 Εκχύλισμα Glasswort – ενισχύει τη φυσική ενυδάτωση του δέρματος και ταυτόχρονα εμποδίζει την απώλεια υγρασίας.

Το SUPERSTART δίνει αποτελέσματα με αποδείξεις:

 92% των γυναικών συμφωνούν ότι αισθάνονται το δέρμα τους πιο απαλό 

 92% των γυναικών συμφωνεί ότι το SUPERSTART επανόρθωσε την αίσθηση και την όψη του ταλαιπωρημένου, ερεθισμένου δέρματος 

 86% των γυναικών είδε αύξηση της λάμψης στο δέρμα 

 83% των γυναικών ένιωσε το δέρμα πιο ενυδατωμένο και άνετο 

 77% των γυναικών με ευαίσθητο δέρμα, συμφώνησαν ότι η χρήση του SUPERSTART περιόρισε την ευαισθησία

Τρόπος Χρήσης: απλώστε μικρή ποσότητα στο πρόσωπο πρωί και βράδυ, πριν το Elizabeth Arden Prevage® ή Ceramide serum και την υδατική της προτίμησης σας.

Διαθεσιμότητα: το SUPERSTART είναι ήδη διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών

Elizabeth Arden, beauty, face products, #elizabetharden