Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ SYROS INN ΓΙΑ 2 ΤΥΧΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ...!

SYROS INN, www.syrosinn.gr

  2 ζευγάρια κερδίζουν από ένα τριήμερο στο SYROS INN, στη ΣΥΡΟ!

 To www.cosmeticsdelux.blogspot.gr σε συνεργασία με τo SYROS INN,  προσφέρει σε 2 τυχερά ζευγάρια ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό) στη μαγευτική Σύρο, για το διάστημα 9-11 Σεπτεμβρίου. (Άφιξη 9 και αναχώρηση 11/09/2016)

 Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό 

1.Κάντε like στη σελίδα του Cosmetics Delux στο facebook:  https://www.facebook.com/cosmeticsdelux/ και στην ανάρτηση τη σχετική με τον διαγωνισμό. Σε περίπτωση που έχετε κάνει ήδη like  στη σελίδα μας, κάνετε απλά like στην ανάρτηση. 

2. Κάντε like  στη σελίδα του Syros Inn στο facebookhttps://www.facebook.com/syrosinn/

          3.  Κάντε δημόσια κοινοποίηση το διαγωνισμό

 4.  Στείλτε email με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com,για να μπορείτε να διεκδικήσετε το δώρο σας. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε και  το θέμα του διαγωνισμού (#syrosinn)

Σημείωση: για να λάβετε μέρος στην κλήρωση πρέπει να τηρήσετε απαρεγκλίτως και τους 4 όρους του διαγωνισμού. 


Ημερομηνία λήξης: 30 Αυγούστου 2016

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο www.cosmeticsdelux.blogspot.gr και στη σελίδα του στο facebook  https://www.facebook.com/cosmeticsdelux/   την Τετάρτη, 31 Αυγούστου. Οι νικητές/ νικήτριες θα ενημερωθούν με e-mail αναφορικά με την κλήρωση και τα αποτελέσματά της. 
  E-mail επικοινωνίας για τα δώρα του διαγωνισμού: cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com
Καλή σας επιτυχία...!

Περισσότερα για το SYROS INN
Ένα πανέμορφο στολίδι στην αρχοντική Σύρο και συγκεκριμένα, στο μαγευτικό Γαλησσά, το SYROS INN είναι ένα συγκρότημα 17 ενοικιαζομένων δωματίων με τιμές καταλύματος και παροχές  ξενοδοχείου υψηλού επιπέδου. Μόλις 7.5 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη και το λιμάνι της Σύρου και 3 λεπτά με τα πόδια από την περίφημη παραλία του Γαλησσά, το ανακαινισμένο SYROS INN, κτισμένο με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, λειτουργεί όλο το χρόνο για καλοκαιρινές διακοπές ή ανοιξιάτικες, φθινοπωρινές και χειμερινές αποδράσεις. 
Σας καλωσορίζουμε με ένα μπουκάλι κρασί, σας προσφέρουμε πλούσιο πρωινό την ώρα που εσείς επιλέγετε με σπιτικά προϊόντα και γεύσεις –με ή όχι room service, ανάλογα με τη διάθεσή  σας– και σας δίνουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ, το ούζο ή το ποτό σας στο bar μας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Στο SYROS INN θα βρείτε δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα, αλλά και δίχωρα apartments ή studios για 4-5 άτομα, με εξοπλισμένη κουζίνα και σκεύη. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο, δικό τους λουτρό με στεγνωτήρα μαλλιών και μπαλκόνι με τα κατάλληλα έπιπλα. 
Κοντά μας, θα χαρείτε πατροπαράδοτη φιλοξενία και ζεστασιά, αλλά και τις ανέσεις που θα διευκολύνουν τη διαμονή σας είτε μας επισκεφτείτε για ρομαντικά διήμερα είτε για οικογενειακές διακοπές.