Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4 dresses, 4 pearls deco...!

Φόρεμα σε χρώμα μπορντώ με 2 σειρές πέρλες στο ντεκολτέ

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, όπως λένε και αυτό αποδεικνύεται από τις 4 φωτογραφίες που ακολουθούν από ισοδύναμα φορέματα. Καλαίσθητα, ποιοτικά, αλλά απλά στη σύλληψή τους φορέματα που δείχνουν ακόμη πιο ωραία με την προσθήκη και μόνο κάποιων σειρών από πέρλες. Δείτε τα, απολαύστε τα και αν θέλετε, δανειστείτε την ιδέα αυτή για να κάνετε κάποια από τα δικά σας ρούχα, να λάμψουν...
Το πρώτο φόρεμα, σε χρώμα μπορντώ, αμάνικο, σε λιτή γραμμή, αλλάζει και αναδεικνύεται σε μοναδική δημιουργία με 2 σειρές από πέρλες που στολίζουν το ντεκολτέ του. Οι πέρλες αυτές κάνουν περιττό κάθε κολιέ αφού στολίζουν με το παραπάνω τον λαιμό. 

Φόρεμα του Οίκου Lanvin

 2η φωτογραφία. Φόρεμα του Οίκου Lanvin, απέριττο και κομψό με μόνο στολίδι το πιάσιμο της τιράντας με το κυρίως φόρεμα με 2 πέρλες σε σχήμα καρφίτσας. Μοναδική πρόταση κομψότητας, δεν συμφωνείτε; 

Άσπρο φόρεμα με πέρλες
3η φωτογραφία. Ένα λευκό φόρεμα και πάλι, με μια ενσωματωμένη καρφίτσα από πέρλες στην περίμετρο του ντεκολτέ και διπλή, ασύμμετρη σειρά από πέρλες, στη μέση. Μια εξαιρετική ιδέα που μεταμορφώνει κυριολεκτικά το φόρεμα και μπορείτε εύκολα να υιοθετήσετε και για δικά σας σύνολα. Χωρίς υπερβολές όμως, προσέξτε.

Chanel outfit. Photo by Vogue
4η φωCτογραφία. Πώς να λείψει ένα σύνολο της Chanel από αυτό το mini αφιέρωμα; Είναι του 2014, αλλά όπως και όλα τα άλλα σύνολά της, διαχρονashion outfitsικά και υπέροχα. Πέρλες στο γιακά, στα μανίκια, ή μάλλον στη βάση τους, στις τσέπες και στα κουμπιά, απογειώνουν το σύνολο αυτό και το κάνουν μοναδικό. Περισσότερες πέρλες από εκείνες των υπόλοιπων εικόνων, αλλά τόσο ωραία και περίτεχνα εφαρμοσμένες που ελάχιστοι σχεδιαστές θα μπορούσαν ίσως να το πετύχουν. 

Πέρλες λοιπόν στα σύνολα που θέλετε να ξεχωρίζουν, πέρλες που στολίζουν με γούστο και στυλ. 
Σας αρέσουν; 

fashion, fashion outfits