Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SUMMER CAKE WITH BERRIES από το ohmydarlingdeer.blogspot.gr

Summer Cake with Berries

Σχετικά πρόσφατα, ανακάλυψα με μεγάλη χαρά, ένα νεανικό, δροσερό, φρέσκο, πρωτότυπο, καλόγουστο, "γευστικό", με λίγα λόγια, εξαιρετικό blog, το ohmydarlingdeer.blogspot.gr και φυσικά το λάτρεψα. Από εκεί, προέρχεται και η φωτογραφία της ανάρτησης αυτής, αλλά και το κείμενο που ακολουθεί: λιτό, περιεκτικό, "ποιητικό", απέριττο και με πολλή ουσία!


"...Τα Σαββατοκύριακα μπαίνεις στην κουζίνα από νωρίς, όσο έχει ακόμα δροσιά. Ανοίγεις τα παράθυρα, μαζεύεις τα μαλλιά σου και αρχίζεις το ξεφύλλισμα εκείνου του τετραδίου που σημειώνεις τις αγαπημένες σου συνταγές. Εκεί ανάμεσα σε ζωγραφιές από μικρές φράουλες και κεράσια βρίσκεις αυτό το πεντανόστιμο και εύκολο καλοκαιρινό κέικ της Martha Stewart. Καλοκαιρινό λόγω των φρούτων. Μπορείς όμως να βάλεις οποιοδήποτε φρούτο έχεις στο σπίτι σου. Από φράουλες και κεράσια μέχρι αχλάδια και μήλα με λίγη κανέλα ή μοσχοκάρυδο. Αυτές οι συνταγές που σου αφήνουν το ελεύθερο να αυτοσχεδιάσεις -έτσι λίγο- δεν είναι οι καλύτερες;  ..."  
Για να περάσετε λίγη έως πολλή (μάλλον το δεύτερο) ώρα στο ohmydarlingdeer.blogspot.gr και να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της συνταγής για το λαχταριστό cake της φωτογραφίας, πατήστε απλά ΕΔΩ.   Κατά τα άλλα, εγώ προσωπικά ευχαριστώ τη δημιουργό του (διόρθωση: τις δημιουργούς του, τρεις συνολικά), για την πολύ-πολύ ευχάριστη ώρα που πέρασα "εκεί" απολαμβάνοντας κάθε λεπτό "μαζί τους", σε ένα blog που αξίζει πολλά συγχαρητήρια!!! Αναμφίβολα...!


Guest blogger