Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

MAGIC RETOUCH για απόλυτη κάλυψη


SPRAY THE MAGIC


Απορροφήθηκες στη δουλειά και ξέχασες το ραντεβού για τη βαφή;

Προέκυψε μια ξαφνική συνάντηση και σε βρήκε απροετοίμαστη;

Μην αγχώνεσαι... Ό, τι και να σου έτυχε εσύ θα είσαι τέλεια!

Γιατί στην τσάντα σου, έχεις ένα μαγικό προϊόν που ήρθε για να σου αλλάξει τη ζωή! Με το Magic Retouch -το 1ο spray προσωρινής κάλυψης των λευκών ριζών- από τη L'Oréal Paris, μπορείς να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου στη ρίζα, σε μόνο 3 δευτερόλεπτα!

Ανακινείς – Ψεκάζεις – Μετράς μέχρι το 3...

Αυτό ήταν! Τέλεια κάλυψη, τέλειο χρώμα μέχρι το επόμενο λούσιμο!

3,2,1 ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ!

"Cosmetics Delux. 

Τι είναι το Magic Retouch:
Το Magic Retouch είναι ένα προϊόν που καλύπτει τις λευκές τρίχες, απόλυτα, χωρίς όμως να είναι βαφή. Χρησιμοποιείται περισσότερο σαν προϊόν άμεσης ανάγκης σε περίπτωση που κάποιες ατίθασες τρίχες άσπρισαν πριν το καθορισμένο σας ραντεβού για βαφή, στο κομμωτήριο, και επειδή δεν μπορείτε να εμφανιστείτε με αυτές σε "πρώτο πλάνο", χρησιμοποιείτε το Magic Retouch, που θα διατηρηθεί ανέπαφο, καλύπτοντάς σας ιδανικά μέχρι το επόμενο λούσιμο.
Πώς χρησιμοποιείται:
Από απόσταση 15 με 20 εκατοστά, ψεκάζετε τα μαλλιά σας στα σημεία εκείνα που χρειάζονται κάλυψη. Καλύτερα είναι να ανακινείστε λίγο τη φιάλη, πριν κάθε χρήση.

Τι άλλο θα μπορούσα να σας πω:
Δοκίμασα η ίδια το προϊόν αυτό και μπορώ να σας πω ότι κάνει αυτό που ακριβώς υπόσχεται. Καλύπτει απόλυτα τις λευκές τρίχες μέχρι το επόμενο λούσιμο. Το μόνο που θα σας συνιστούσα είναι να προσέξετε ώστε να διαλέξετε την κατάλληλη απόχρωση, από τις 5 στις οποίες κυκλοφορεί το προϊόν, που ταιριάζει περισσότερο στην περίπτωσή σας.

beauty, cosmeticsdelux, #lorealparis, #hairtips