Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DONNA by VALENTINO....so sweet!


Η τελευταία μοντέρνα, πολυτελής, αέρινη, "αρωματική" άφιξη είναι το VALENTINO DONNA, που "συμπληρώνει" το Valentino Uomo. 
Ένα αισθησιακό άρωμα, με μια ανατολίτικη floral αύρα γύρω από αντικρουόμενα απαλά συστατικά, ένα άρωμα κομψό, που μπορεί σίγουρα να γίνει διαχρονικό, με νότες περγαμόντου, patchouli, ρόδο Βουλγαρίας και βανίλλια. 
Θέλετε να δούμε μαζί το ανάλογο video από το youtube?




To video γυρίστηκε στη Ρώμη, τη γενέτειρα του brand. Με σκηνοθέτη τον Louis Garrel. Η ατμόσφαιρα, αινιγματική ...Πρωταγωνίστρια η Astrid Bergès- Frisbey, (στην πραγματική ζωή γεννημένη στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία). Στο φιλμ, από μακριά, τη βλέπουμε να διασχίζει νύχτα, την έρημη πλατεία Piazza Navona. Μετά, ακούγεται μια ανδρική φωνή να λέει: "Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που ήμουν εδώ;". Αναπολεί πράγματα αναφορικά με την πλατεία και ένα café  που υπήρχε κάποτε εκεί για να πει στη συνέχεια ότι "την τελευταία φορά που ήμουν εδώ, ήταν ακριβώς έτσι. Μπορεί να είναι εκείνη".

Η πρωταγωνίστρια περπατάει σε ένα στενό δρομάκι και μέσα από τα μάτια του αφηγητή, τη βλέπουμε και εμείς, από περισσότερο κοντινή απόσταση.
"Μπορεί να είναι εκείνη...Σε αναγνωρίζω. Ξέρω ποιά είσαι...Σε παρακαλώ, μην γυρίσεις...", λέει η ανδρική φωνή. "Θα σε αναγνώριζα παντού, ακόμα και με κλειστά μάτια. Τουλάχιστον, θα μπορούσες να μου πεις το όνομά σου.
Astrid Bergès- Frisbey, με την πλάτη της σε μια κλειστή πόρτα, γυρίζει προς το μέρος του "υποτιθέμενου άντρα" και του λέει: "Αν με γνώριζες, τότε θα ήξερες το όνομά μου".
Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η εικόνα που περνάει στο κοινό μέσα από αυτό το video, είναι ό,τι μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, παντού στον κόσμο, μια στιγμή ιδιωτική και ταυτόχρονα παγκόσμια.

Το Valentino Donna είναι ένα floral και chypre, κομψό και χαρακτηριστικό. Στην κορυφή του, ένας συνδυασμός από γλυκές και φρουτώδεις νότες, "στολισμένες" με μια αίσθηση κίτρου, αλλά και ζεστές νότες δέρματος. Το patchouli, σε μια ιδανική "δόση", που τονίζει, χωρίς να ενοχλεί. 'Ένα "γλυκό" άρωμα που θα απολαύσετε περισσότερο αν το φοράτε, σε "κομψές" δόσεις.

Ειρήνη Κάντζα
#Valentinodonna
#beauty
#perfume