Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BE FABULOUS and STAY FABULOUS with Instant Skin Corrector 5 sec

BE FABULOUS





Γειά σας!
Θέλω να σας πω και πάλι, σύμφωνα με αιτήματά σας, για ένα primer που χρησιμοποιώ τακτικά, με εξαιρετικά αποτελέσματα και προτείνω και σε εσάς να το χρησιμοποιείτε, ανεπιφύλακτα.
Πρόκειται για ένα προϊόν της Garnier, το Instant Skin Corrector 5 Sec, δηλαδή ένα primer άμεσης μεταμόρφωσης, που σβήνει τα σημάδια της γήρανσης ή και της κούρασης που εμφανίζει η επιδερμίδα μας, είτε λόγω ηλικίας, είτε λόγω πολύ φορτωμένου χρονοδιαγράμματος, σε 5 μόλις δευτερόλεπτα.
Το  Instant Skin Corrector 5 Sec, είναι ένα επαναστατικό νέο προϊόν με φωτοανακλαστικές ιδιότητες που εφαρμόζεται μετά την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας και πριν το μακιγιάζ. 
Το Instant Skin Corrector απλώνεται στην επιδερμίδα μας και λόγω των φωτοανακλαστικών ουσιών οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι ατέλειες, χρωματικές διαφορές και οι ανοιχτοί πόροι μειώνονται και διορθώνονται ορατά. Το δέρμα γίνεται πολύ απαλό και δείχνει νεότερο με ματ φινίρισμα.
Στη συνέχεια, σε μία εμφανέστατα ανανεωμένη επιδερμίδα, το make up εφαρμόζει και "στέκεται" τέλεια, κάτι που το βοηθά να μένει αναλλοίωτο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Εσύ, το έχεις δοκιμάσει;
Θα χαρώ να μάθω τη γνώμη σου..
Εγώ, πάντως, από τη στιγμή που το δοκίμασα, το έχω πάντα μαζί μου!

Ειρήνη Κάντζα
#cosmeticsdelux
#garnier
#primer
#5secskincorrector