Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 ΝΕΑ MASCARA ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

DESIGN YOUR BEAUTY

Με τη L'Oréal Paris, οι γυναίκες γίνονται οι ίδιες make up experts και οι αρχιτέκτονες της δικής τους ομορφιάς. Με απόλυτη κυριαρχία στα χρώματα που επιλέγουν και τα εφέ που δημιουργούν, οι γυναίκες ανακαλύπτουν τη δική τους προσωπική ομορφιά, κομμένη και ραμμένη στο δικό τους στιλ που καμιά δεν μπορεί να το κάνει καλύτερα από αυτές -μια ζωντανή αντανάκλαση των προτιμήσεών τους, των συναισθημάτων και των επιθυμιών τους. 

Η L'Oréal Make-up designer Paris προσφέρει στις γυναίκες μια παλέτα εργαλείων που θα ξυπνήσουν τον make-up artist που κρύβουν μέσα τους.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ SCULPTED ΒΛΕΜΜΑ

Η BUTTERFLY SCULPT ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΤΟ LOOK ΣΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΤΑΣΗΣ. 
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΟΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΛΕΦΑΡΙΔΑ.

Το βουρτσάκι της μάσκαρα τοποθετείται ανάμεσα στις βλεφαρίδες και σύρεται από τις ρίζες προς τα έξω, κάνοντας τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο πυκνές. 

Οι βλεφαρίδες σμιλεύονται στη στιγμή.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΒΛΕΜΜΑ

Κάτι παραπάνω από μια απλή μάσκαρα. Εγγυάται βλεφαρίδες που δείχνουν πυκνές, μαύρες και απόλυτα τολμηρές.

ΣΤΑΔΙΟ 1 : ΚΑΝΤΕ CONTOURING

Απλώστε μια πρώτη στρώση στις πάνω βλεφαρίδες, χρησιμοποιώντας το πάνω τμήμα από το βουρτσάκι και κάνοντας κινήσεις από την εξωτερική γωνία του ματιού προς τα μέσα. 

Στη συνέχεια απλώστε μια στρώση στις κάτω βλεφαρίδες, χρησιμοποιώντας το κάτω τμήμα από το βουρτσάκι και κάνοντας πάλι κινήσεις από την εξωτερική γωνία του ματιού προς τα μέσα.

ΣΤΑΔΙΟ 2: ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΑΣΗ 

Χρησιμοποιώντας τα εξωτερικά πτερύγια από το βουρτσάκι της μάσκαρα, δημιουργήστε ένα εφέ πεταλούδας προσθέτοντας όγκο με αρκετές ακόμα στρώσεις για να δώσετε πάχος σε κάθε βλεφαρίδα, δουλεύοντας πάντα από την εξωτερική γωνία προς τα μέσα.
Ε.Λ.Τ 15,95€