Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

AMBER LE BON for REDKEN





Amber Le Bon for Redken

Η ΝΕΑ ΜΟΥΣΑ ΤΗΣ REDKEN AMBER LE BON 

 Με πολύ μεγάλη χαρά, η Redken 5 th Avenue, ανακοινώνει πως το μοντέλο, DJ και trendsetter Amber Le Bon είναι η νέα μούσα της μάρκας. 
Η Amber εντάσσεται σε μια ελίτ ομάδα της Redken από μούσες και δημιουργούς τάσεων, συμπεριλαμβανομένων της ηθοποιού και μοντέλου Suki Waterhouse, των supermodels Lea T. και Soo Joo Park, του περίφημου hairstylist και ζωντανού θρύλου της βιομηχανίας της μόδας Guido, και της haircolorist των επωνύμων Tracey Cunningham. 
Με ένα αυθεντικό ροκ γονιδίωμα, η Amber είναι η κόρη του τραγουδιστή των Duran Duran Simon Le Bon και του supermodel Yasmin Le Bon. 
Γνωστή για την υψηλή της αισθητική στη μόδα, τα πλούσια και πάντα in-fashion μαλλιά της και το ξεχωριστό μουσικό της γούστο, η Amber έχει συμμετάσχει με μοναδικά DJ set σε fashion show της Victoria's Secret, της Gucci, τα British Fashion Council Awards καθώς και σε πολλά Fashion Week. 
Έχει εμφανιστεί ακόμη σε δεκάδες περιοδικά μόδας όπως Vogue, Harper’s Bazaar, Purple Fashion, Tatler, W καθώς και στην Ισπανική και Βραζιλιάνικη Vogue.
 "Το εκπληκτικό στυλ της Amber και η απίστευτη ενέργειά της, ταιριάζουν απόλυτα με τη Redken”, λέει ο Shane Wolf, Παγκόσμιος Γενικός Διευθυντής της Redken 5 th Avenue "Είναι μια ατρόμητη fashionista που δεν φοβάται να αλλάξει τα μαλλιά της και να δοκιμάσει νέα στυλ και χρώματα."
Amber Le Bon for Redken

    “Είναι τόσο συναρπαστικό να γίνεσαι η νέα μούσα της Redken! Λατρεύω όταν είναι υγιή τα μαλλιά μου, αλλά και να παίζω με το χρώμα τους! Για αυτό είναι σημαντικό να έχω τους καλύτερους colorist και ασφαλώς τα καλύτερα προϊόντα!" λέει η Amber. «Redken, ήταν τόσο διασκεδαστικό να συνεργαστώ μαζί σας! Πέρασα υπέροχα στις φωτογραφήσεις!

Τα μαλλιά της Amber επιμελήθηκε o Redken Artist Sean Godard χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές βαφές της Redken κάνοντας color matching με Chromatics και Shades EQ
Redken Artisi Sean Godard (picture found on http://losarys.com/)

 REDKEN 5th AVENUE NYC 
Η Redken 5th Avenue NYC είναι μια επαγγελματική μάρκα περιποίησης και βαφής μαλλιών αφοσιωμένη στην παροχή έμπνευσης, εκπαίδευσης, πρωτοποριακών προϊόντων και απαράμιλλης δημιουργικότητας τόσο στους καταναλωτές, όσο και στους ίδιους τους κομμωτές. 
Με μόνιμη παρουσία στα Fashion Week Νέας Υόρκης, Λονδίνου, Μιλάνο και Παρισιού, η Redken δημιουργεί θόρυβο, δίνει το ρυθμό και καθορίζει «το νέο», «τι είναι μόδα» και τι είναι «το μέλλον στα μαλλιά»
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε Redken.gr, στο Facebook και ακολουθήστε την στο Instagram