Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Somatoline Cosmetic...αν θέλετε να χάσετε πόντους, μην χάνετε χρόνο!

Producttitel

Γνωρίστε τα προϊόντα αδυνατίσματος Somatoline Cosmetic™, για να μετρήσει ο χρόνος από τώρα!!! Σάς συμφέρει!

Τα προϊόντα Somatoline Cosmetic™ συνιστούν μια καινοτόμο και ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων αδυνατίσματος, που βοηθάει στο αδυνάτισμα και την αναδιαμόρφωση της σιλουέτας. Κάθε προϊόν είναι αποτέλεσμα  αυστηρής επιστημονικής έρευνας και κλινικών μετρήσεων με όργανα, που πραγματοποιούνται σε ανεξάρτητα ινστιτούτα ερευνών, υπό τον έλεγχο εξειδικευμένων γιατρών.

Ένα από τα προϊόντα αυτά είναι η Αγωγή για την Κοιλιά και τους Γοφούς.

Πρόκειται για  μια εξειδικευμένη καλλυντική κρέμα, μελετημένη για να αδυνατίζει και να σμιλεύει με ειδικό τρόπο την περιοχή της κοιλιάς, της μέσης και των γοφών, με ένα μηχανισμό σταδιακής αποδέσμευσης, που παρατείνει την αδυνατιστική δράση και μετά την ολοκλήρωση του μασάζ.
Είναι ένα προϊόν που συνιστάται ιδιαίτερα στις γυναίκες με συσσωρευμένο τοπικό πάχος στην περιοχή της μέσης και των γοφών (αλλά, ακόμα και για άντρες που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα στις αντίστοιχες περιοχές του σώματός τους)!
Η κρέμα αυτή:
  • Λειτουργεί με ένα μηχανισμό σταδιακής αποδέσμευσης, που παρατείνει την αδυνατιστική δράση.
  • Δημιουργεί μια αίσθηση "ζεστού-κρύου", που αυξάνει την αποτελεσματικότητα των ενεργών καλλυντικών συστατικών.
  • Βοηθάει στην μη επανεμφάνιση του τοπικού πάχους.
To Somatoline Cosmetic Αγωγή Κοιλιά και Γοφοί περιέχει το αποκλειστικό Bioreduxplus-complex™, ένα σύμπλεγμα φυσικών μικροσωματιδίων από θαλάσσια φύκια και ενεργά καλλυντικά συστατικά, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα νεαρών βλαστών συκιάς. Αυτά τα ενεργά συστατικά προκαλούν μια κρυο-θερμική δράση (αίσθηση "ζεστού-κρύου") που διεγείρει την υποδόρια μικροκυκλοφορία, διευκολύνει την αποσυμφόρηση των ιστών από περιττά υγρά και βελτιώνει την τονικότητα της επιδερμίδας. Η καφέ άλγη βοηθάει στη μείωση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους.

Οδηγίες χρήσης :
Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα μια ικανή ποσότητα προϊόντος στις προς αγωγή περιοχές, κάνοντας απαλό μασάζ, με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται να χρησιμοποιείτε συστηματικά το προϊόν για τουλάχιστον 28 ημέρες. Η συνέχιση της αγωγής μετά τις 28 ημέρες, επιτρέπει τη διατήρηση των αποτελεσμάτων που επιτεύχθηκαν.
Μετά από λίγα λεπτά μασάζ, ενδέχεται να νιώσετε μια αίσθηση ζέστης ή/και κρύου συνοδευόμενη πιθανώς από ένα ελαφρύ επιφανειακό "τσίμπημα" και την εμφάνιση προσωρινής κοκκινίλας. Η ένταση αυτών των συμπτωμάτων συνδέεται με την ευαισθησία του κάθε ατόμου. Σε οποιαδήποτε περίπτωση,
τα συμπτώματα αυτά εξαφανίζονται μετά από περίπου 30 λεπτά και φανερώνουν την καινοτόμο καλλυντική δράση του προϊόντος.
Σε περίπτωση υπερβολικού κοκκινίσματος του δέρματος, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Να πλένετε καλά τα χέρια μετά τη χρήση

Αποτελέσματα Κλινικής Μελέτης: Κλινική μέτρηση με όργανα, που πραγματοποιήθηκε σε 52 γυναίκες με συσσωρευμένο τοπικό πάχος στη μέση και τους γοφούς, έδειξε ότι η συστηματική και σωστή εφαρμογή του προϊόντος, μειώνει την περιφέρεια των γοφών έως και 3,6 cm* σε 4 εβδομάδες (μέση τιμή που επιτεύχθηκε σε 17 από τις 52 γυναίκες). Μέση τιμή στο σύνολο του δείγματος: 2,2 cm. Μέγιστη τιμή 4 cm επιτεύχθηκε σε 6 από τις 52 γυναίκες.
Σημείωση Cosmetics Delux: 1. Όπως και με κάθε προϊόν, διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την εφαρμογή του, και -γιατί όχι;- πριν την πλήρη εφαρμογή του, δοκιμάστε λίγο από αυτό στο δέρμα σας για να ελέγξετε τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις.
2. Το κείμενο της ανάρτησης αυτής, βασίστηκε σε έντυπο της αρμόδιας εταιρείας.

http://www.somatoline.cosmetic.gr/
*Καλλυντική δράση σμίλευσης που δεν επιφέρει
  απώλεια βάρους.