Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

 
 H Donna Karan και ένα Delicious άρωμα γιορτάζουν
Πέντε Υπέροχα Χρόνια!!!...

DKNY Be Delicious

Το Μήλο που έχει Αγαπηθεί σε Όλον τον Κόσμο


….και παρουσιάζουν μια πιο ανάλαφρη, πιο ζωηρή και φωτεινή πλευρά του Be Delicious!

Πριν από πέντε χρόνια, η DKNY πήρε το αγαπημένο μήλο ­– το αιώνιο σύμβολο της αποπλάνησης αλλά και σύμβολο της Νέας Υόρκης – και το έκλεισε με αγάπη σε ένα μπουκάλι. Το DKNY Be Delicious ήταν το πρώτο άρωμα που χρησιμοποίησε το εκχύλισμα αυτού του υπέροχου φρούτου, και το αποτέλεσμα ήταν εξαίσια χυμώδες και ακαταμάχητο. Όλος ο κόσμος το πρόσεξε αμέσως. Κατόπιν ήρθε ένα ανδρικό άρωμα. Κι έπειτα ακολούθησαν και άλλα αρώματα Delicious, όλα best-seller. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…
Αυτό που κάνει το Be Delicious τόσο ακαταμάχητα σαγηνευτικό είναι ότι εκφράζει την ιδέα του να απολαμβάνεις πλήρως όλα όσα προσφέρει η ζωή. Το μήλο εμπνέει και υποβάλλει ένα πνεύμα αυθορμητισμού. Το δαγκώνεις, και απελευθερώνεται ένας κόσμος γεμάτος δυνατότητες. Σε προσκαλεί να αρπάξεις την ευκαιρία, γιατί στη Νέα Υόρκη μπορούν να συμβούν τα πάντα. Μια αισθησιακή στιγμή, μια τυχαία συνάντηση. Η αίσθηση είναι απόλυτα delicious. Σήμερα, πωλούνται κατά προσέγγιση τέσσερα εκατομμύρια μπουκάλια τον χρόνο. Δηλαδή περίπου 11.000 την ημέρα, γύρω στα 450 μπουκάλια την ώρα, σχεδόν 8 μπουκάλια το λεπτό.
Το μέλλον διαγράφεται ακόμη περισσότερο Delicious, καθώς η ιστορία εξακολουθεί να ξετυλίγεται. Αυτόν τον Σεπτέμβριο, θα παρουσιάσουμε το DKNY Be Delicious Eau de Toilette Spray. Είναι όλα όσα αγαπάτε στο Be Delicious, μόνο πιο ανάλαφρα, πιο φωτεινά και πιο δροσερά. Η χυμώδης νότα αμερικάνικου μήλου, ένα φυσικό εκχύλισμα, πλαισιώνεται από τη ζωηρή, νωπή φρεσκάδα του γκρέιπφρουτ και της μανόλιας. Στην καρδιά του αρώματος βρίσκονται ο πολύανθος, το λευκό μιγκέ, το τριαντάφυλλο και η λαμπερή / στιλπνή βιολέτα· το άρωμα ολοκληρώνεται με βελούδινο σανδαλόξυλο, ξανθά ξύλα και λευκό κεχριμπάρι. Αυτό το νέο Be Delicious είναι ένα διάφανο άρωμα σε διάφανο μπουκάλι με πράσινο σωληνάριο (βύθισης). Το λογότυπο στο κουτί είναι επίσης λευκό, συμβολίζοντας τον πιο ανάλαφρο χαρακτήρα του.
Στα πέντε χρόνια του σήμερα, το DKNY Be Delicious είναι πλέον κάτι πολύ περισσότερο από ένα άρωμα: είναι μια Νεοϋορκέζικη αντίληψη, ένας τρόπος ζωής, μια υπόσχεση για το τι θα μπορούσε να συμβεί. Η γυναίκα που το φοράει είναι μια σύγχρονη Εύα, μια γυναίκα δυναμική, αυθόρμητη και ανεπιτήδευτα σέξι. Εκτός από το αρχικό Be Delicious, η οικογένεια περιλαμβάνει τα Be Delicious Fresh Blossom καθώς και μια ποικιλία από εποχικά, περιορισμένης κυκλοφορίας αρώματα. Όπως και η πόλη που εμπνέει τις δημιουργίες της, η DKNY είναι έτοιμη να ζήσει την αγάπη, τη ζωή και την περιπέτεια. Είναι απλά DELICIOUS!!!
To DKNY Be Delicious Eau de Toilette διατίθεται σε συσκευασία των  100 ml, 50ml και 30 ml