Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Βασιλικός Γάμος, η Bobbi Brown και τα προϊόντα της! Σχεδιασμένα ειδικά για τη Γυναίκα και για ιδανικό αποτέλεσμα!

Καλημέρα σας από το Cosmetics Delux που "μεγαλώνει" με γοργό ρυθμό και  δέχεται όλο και περισσότερη αγάπη από εσάς! ΄
Με τη σειρά μας και εμείς, αφού σας ευχαριστήσουμε πολύ, σας υποσχόμαστε ότι για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, θα σας παρουσιάζουμε συνεχώς νέα και ειδήσεις από τον κόσμο της ομορφιάς, όπου και αν τη συναντάμε, νέα για τη Γυναίκα, αφού όπως συνηθίζουμε να λέμε,... δικαιούται μόνο το καλύτερο!!!
Έτσι, σήμερα, όντας ακόμη στον απόηχο του Βασιλικού Γάμου της Μεγάλης Βρετανίας, του Γάμου του αιώνα όπως χαρακτηρίστηκε, σας μεταδίδουμε κάποια είδηση αναφορικά με την Bobbi Brown, τη διάσημη Αμερικανίδα makeup artist.
H Bobbi Brown ξεκίνησε την παραγωγή των δικών της προϊόντων μακιγιάζ, μια σειρά που επεκτείνει συνεχώς με νέα προϊόντα, από τα περίφημα κραιγιόν της.
Η Bobbi, δούλευε ήδη σαν επαγγελματίας makeup artist, όταν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα σχετικά προϊόντα της αγοράς δεν την κάλυπταν, τουλάχιστον όχι όπως εκείνη τα ονειρευόταν!
Έτσι, όταν η τύχη το έφερε να συναντήσει έναν χημικό, του ανέφερε ποιο θα ήταν το ιδανικό κραιγιόν για εκείνη: "Κάποιο χωρίς οσμή, όχι λιπαρό ούτε και ξηρό, και πάντως κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών, αλλά ακόμα καλύτερο"!
Αποτέλεσμα; Εγένετο το Brown Lip Color, σε απόχρωση ροζ-καφέ, για να ακολουθήσουν άλλα 9!

Τα 10 εκείνα πρώτα εκείνα lipsticks, έγιναν με ενθουσιασμό αποδεκτά από το γυναικείο κοινό και έκαναν από την πρώτη στιγμή σημαντικότατες πωλήσεις, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια και άλλα επιτυχημένα, ιδανικά σχεδιασμένα για τη γυναίκα προϊόντα!
Η αναγνώρισή της Bobbi Brown σήμερα είναι διεθνής και, πρόσφατα, η make up artist της, Hannah Martin, ήταν υπεύθυνη του μακιγιάζ πολλών παρευρισκομένων στο νυφικό πάρτυ του Βασιλικού Γάμου. 
Και ποιό ήταν το σχόλιο που έκανε η ίδια η Bobbi Brown για την Kate Middleton; «Η Κάθρην έμοιαζε καταπληκτική. Δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα στο μακιγιάζ της. Φαινόταν όμορφη, δροσερή και πάνω από όλα, ευτυχισμένη». Υπογραφή:  Bobbi Brown
Εκείνο που "αλλάζει" πάντως η Bobbi, είναι η ποικιλία των προϊόντων της, αφού η ομορφιά είναι ένας χώρος που υπηρετεί πιστά και με αγάπη, ενώ τα σχετικά σχόλιά της είναι πάντα επίκαιρα και χρήσιμα!
"Το χρώμα του κραιγιόν είναι ένας εύκολος τρόπος για να αλλάξετε το look σας, από το πρωϊ μέχρι το βράδυ και από εποχή σε εποχή!", συμβουλεύει τις γυναίκες.
Περισσότερα όμως για την Bobbi Brown και τα καταπληκτικά προϊόντα της, και πάλι...πολύ σύντομα!