Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ενυδατική κρέμα Crème de la Mer για "Καλημέρα" και υπέροχη επιδερμίδα!!!


Καλή σας ημέρα! Κυριακή σήμερα, ηλιόλουστη όπως δείχνει προς το παρόν και με μια αίσθηση αισοδοξίας για χάρη μας, μια μέρα που συνήθως, λίγο-πολύ όλοι είμαστε πιο χαλαροί με κάπως περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας, οπότε και σκεφθήκαμε να σας παρουσιάσουμε ακόμα μια καλλυντική κρέμα προσώπου, θαυματουργή όπως φαίνεται, μαζί με μια μικρή-πραγματική ιστορία που τη συνοδεύει.
Ακούστε λοιπόν...
...Πριν από αρκετά χρόνια ο αστροφυσικός Δρ. Μαξ Χούμπερ, βρισκόταν στο εργαστήριό του όπου  επιδιδόταν σε ένα πείραμα ρουτίνας, όπως όλα έδειχναν. Ξαφνικά όμως, έγινε μια έκρηξη με αποτέλεσμα ο αστροφυσικός να υποστεί σοβαρά χημικά εγκαύματα στην αντιμετώπιση των οποίων ούτε η επιστήμη αλλά ούτε και η ιατρική μπόρεσαν να προσφέρουν ικανοποιητική βοήθεια. ΄
Έτσι, ο Χούμπερ αποφάσισε, μην έχοντας άλλη επιλογή, αποφάσισε να βρει μόνος του τη θεραπεία.

 Αφοσιωμένος στον σκοπό του και με γνώμονα τις επιστημονικές του γνώσεις ύστερα από δώδεκα χρόνια και περίπου 6000 πειράματα, δημιούργησε την Crème de la Mer με βάση τον πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά Miracle Broth™.
Σήμερα, η μυθική πια -λόγω της αποτελεσματικότητάς της- Crème de la Mer συμπληρώνεται από μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης.
Σχεδιασμένα ώστε να χρησιμοποιούνται μαζί, σε συνδυασμό, αυτά τα εκπληκτικά προϊόντα  εργάζονται για την ορατή και αδιάψευστη βελτίωση της επιδερμίδας όπου οι γραμμές απαλύνουν, η διαύγεια αποκαθιστάται και το δέρμα αγγίζει την μέγιστη ενυδάτωση.

Και με λίγα περισσότερα λόγια... 
Crème de la Mer The Moisturizing Crème Η μυθική Crème de la Mer με το πλούσιο θαυματουργό ζωμό Miracle Broth  έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει το δέρμα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, γίνεται πιο απαλό, αισθητά σφριγηλό και απίστευτα λαμπερό. Οι ρυτίδες έκφρασης μειώνονται και οι πόροι συστέλλονται. Η τραχύτητα εξαφανίζεται. Οι ερεθισμοί του δέρματος κατευνάζονται. Η επιδερμίδα αποκτά νεανική λάμψη και φρεσκάδα.

 Το μυστικό: Ο θαυματουργός ζωμός Miracle Broth™ της Crème de la Mer και η εξαιρετική του σύνθεση.
Τρόπος χρήσης: Για να ενεργοποιήσετε την κρέμα και να απελευθερωθεί η δυναμική των βασικών της συστατικών, αρκεί μια μικρή ποσότητα, την οποία θα ζεστάνετε στις άκρες των δακτύλων σας δια της τριβής . Αμέσως μετά ταμπονάρετε, σε καθαρό δέρμα και νιώστε   τα ευεργετικά της αποτελέσματα. Απλώστε απαλά σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Εφαρμόστε την κρέμα μέρα και νύκτα - για όλη σας τη ζωή.