Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

BOSS - Μόδα και ασφάλεια στον ήλιο


Fashion, Lifestyle

ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ BOSS ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018


Όχι μόνο το Καλοκαίρι, αλλά και την Άνοιξη, περισσότερο από ποτέ, τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα για την προστασία των ματιών μας και την περιοχή του προσώπου γύρω από αυτά.
Ιδανικά γυαλιά για τις μοντέρνες και ενημερωμένες γυναίκες (αλλά και άντρες) της εποχής μας, είναι όσα προσφέρουν απόλυτη προστασία και ασφάλεια, ενώ ακολουθούν και τις τελευταίες τάσεις της Μόδας.
Έτσι, ιδανική πρόταση αποτελεί η νέα Συλλογή Γυαλιών BOSS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, που τηρεί όλες αυτές τις προϋποθέσεις, ενώ χαρακτηρίζεται από καινοτόμες λεπτομέρειες όπως οι σκελετοί από καουτσούκ σε αποχρώσεις ταρταρούγας, τα διακριτικά πλευρικά προστατευτικά από ασετάτ στα ανδρικά μοντέλα και τα θηλυκά και συνάμα τολμηρά μοντέλα της γυναικείας συλλογής.


 





ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ

Μοντέλα: Γυαλιά ηλίου BOSS 0968/S και Γυαλιά Οράσεως BOSS 0969



Τα μοντέρνα ανδρικά γυαλιά ηλίου και οράσεως χαρακτηρίζονται από καινοτόμα, νέα τεχνολογία. Για πρώτη φορά, η BOSS προσφέρει μοντέλο από καουτσούκ σε αποχρώσεις ταρταρούγας, κατασκευασμένο με μια πρωτοποριακή συνδυαστική διαδικασία. Η ελαφρότητα του καουτσούκ αποτελεί εγγύηση άνεσης και ευελιξίας.








ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΣΚΑ - ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ «ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΟ»
ΜΟΝΤΕΛΟ: Γυαλιά ηλίου BOSS 0979/S

Αυτή η τολμηρή γυναικεία μάσκα ξεχωρίζει με τις κομψές της μεταλλικές λεπτομέρειες. Οι ελαφριοί βραχίονες είναι εμπνευσμένοι από το μοτίβο «μανικετόκουμπο» της BOSS. Το εντυπωσιακό μοντέλο διατίθεται σε τρεις κομψούς χρωματισμούς:

-                 Μεταλλικό ροζ χρυσό με μπεζ βραχίονες και μοβ φακούς
-                 Μεταλλικό ανοικτό χρυσό με πράσινους βραχίονες και καφέ φακούς
-                 Ανοικτό χρυσό με μαύρους βραχίονες και γκρι φακούς

Η συλλογή γυαλιών ηλίου BOSS παράγεται και διανέμεται από το Safilo Grοup.
Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα