Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Lillà  Lillà, L' Erbolario



 Beauty


 Lillà  Lillà

H συγκίνηση μιας ανάμνησης.

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό των ανθών της πασχαλιάς, που την έκανε διάσημη στην Ιστορία, είναι αυτό το "ξένοιαστο", λουλουδάτο τους άρωμα. Αυτά τα λουλουδάκια, τα τόσο λεπτεπίλεπτα που περιβάλλονται από φύλλα σε σχήμα καρδιάς, μπορούν να κατακλύσουν τον αέρα των κήπων, με το ακαταμάχητο άρωμά τους. Σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση,
το άρωμα της πασχαλιάς μπορεί να απομακρύνει τις σκοτούρες και τις αγωνίες, να διαλύσει την ένταση και το άγχος. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ιταλία είναι γνωστή και ως serenella από τη λέξη serenità που θα πει ηρεμία. Αφεθείτε λοιπόν στη φροντίδα της νέας σειράς Lillà  Lillà κάθε φορά που θα χρειάζεστε μια ανάπαυλα για να ξαναβρείτε την ηρεμία σας. Προϊόντα για το σώμα, που η επιδερμίδα θα λατρέψει, αλλά και αρωματικά χώρου για το σπίτι και το γραφείο.






Άρωμα

Όταν το άρωμα της πασχαλιάς τυλίξει το σώμα και την ψυχή σας και ενωθεί με τις νότες από άνθη πασχαλιάς, neroli, λάβδανο, κεχριμπάρι και κέδρο, μια αίσθηση ανάλαφρης ευτυχίας θα σας πλημμυρίσει σαν τη χαρά που φέρνει η Άνοιξη.


Αφρόλουτρο 
Το συναρπαστικό άρωμα της πασχαλιάς του αφρόλουτρου Lillà  Lillà θα συνοδεύσει την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς, στο μπάνιο ή το ντους. Τα πολύτιμα συστατικά του, όπως το εκχύλισμα Αλθαίας και οι υδρολυμένες πρωτεΐνες κάνναβης, αφήνουν το δέρμα απαλό και βελούδινο.

Αρωματική κρέμα σώματος

Μια κρέμα εξαιρετική ευχάριστη στη χρήση, καθόλου λιπαρή, που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα ελαστική και απαλή, χάρη στην κάνναβη που περιέχει η σύνθεσή της σε μορφή ελαίου και υδρολυμένης πρωτεΐνης, αλλά και στο βούτυρο του κακάο. Φυσικά, το απόλυτο άρωμα της πασχαλιάς, θα τυλίξει το σώμα σας με γλυκύτητα και διάρκεια.

Αρωματικό σαπούνι

Το σαπούνι Lillà  Lillà έχει ήπια καθαριστική βάση από έλαια κακάου, ηλίανθου και ελαιοκράμβης. Καθαρίζει απαλά τα χέρια και το σώμα και είναι κατάλληλο και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Τα έλαια κάνναβης και βαμβακιού τρέφουν και απαλύνουν την επιδερμίδα, ενώ το εκχύλισμα πασχαλιάς της χαρίζει υπέροχο άρωμα.

Η ίδια σειρά περιλαμβάνει αρωματικά sticks και ένα τσαντάκι με όλα τα προϊόντα σε ειδικό μέγεθος.