Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι 3 καλύτερες "back to school" πλεξούδες


Οι πλεξίδες ήρθαν δυναμικά – αλλά ποια θα επιλέξεις για το καλύτερο χτένισμα σε στυλ "επιστροφή στο σχολείο"; Ας ανακαλύψουμε 3 εύκολα, σύγχρονα χτενίσματα, για να υποστηρίξεις τις πλεξίδες όταν επιστρέψεις στο σχολείο (ή και στο γραφείο) και να εντυπωσιάσεις!


Η ψηλή πλεξίδα

Τραβηγμένη σφιχτά και πλεγμένη με προσοχή, η ψηλή πλεξίδα είναι δομημένη και σοβαρή, αλλά μπορείς να σπάσεις την ομοιομορφία αυτής της "μαθητικής ποδιάς", προσθέτοντας κρίκους ή αξεσουάρ που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από την υπόλοιπη τάξη. Η πιο ψηλή πλεξίδα κρατάει τα μαλλιά, μακριά από τα μάτια όταν προσπαθείς να διαβάσεις, οπότε για να πάρεις "Άριστα", μάζεψε και κόλλα πίσω τα τουφάκια που πετάνε, χρησιμοποιώντας το Infinium Pure της L'Oréal Professionnel.


Η πλεξίδα στο πλάι


Από τη στιγμή που η Daenerys Targaryen θάμπωσε τις οθόνες μας με τις πλατινέ ξανθές της πλεξίδες στο πλάι, η μικρή πλεξίδα που πλαισιώνει το πρόσωπο έχει γίνει πλέον κλασική. Βγαίνει μέσα από τα παραμύθια εν μέρει αγγελική γοργόνα, εν μέρει σικ χίπισσα, η κλασική πλεξίδα από τις μυθικές πριγκίπισσες, δίνει μία δόση ρομαντισμού σε κάθε χτένισμα. Μείνε στην κορυφή της τάξης με όμορφα, υγιή μαλλιά, χάρη στο σαμπουάν, τη μαλακτική και τη μάσκα της σειράς Serie Expert Inforcer της L'Oréal Professionnel!


Κάπου ανάμεσα σε αλογοουρά, κότσο και πλεξίδα, αυτή είναι μία πλεξίδα νέας γενιάς που προσφέρει πρακτικότητα, κομψότητα και μία δόση εκκεντρικότητας. Είτε αναλαμβάνεις μία σημαντική συνάντηση είτε έχεις πάει για χορό μετά τη δουλειά, αυτό το υβριδικό χτένισμα απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια και έχει μέγιστο αποτέλεσμα. Για να δώσεις λάμψη και να αναδείξεις τους τόνους σου, χάρισε λίγο χρόνο στα μαλλιά σου και χρησιμοποίησε το L'Oréal Pro Fiber, για να αναδομήσεις τα κατεστραμμένα μαλλιά και να αποκτήσεις απίστευτη λάμψη και βαθιά ενυδάτωση, που θα σου δώσει αυτόν τον παραπάνω βαθμό. Θέλεις να το κάνεις λίγο πιο ιδιαίτερο; Γιατί να μη ζητήσεις από τον κομμωτή της L'Oréal Professionnel το #COLORFULHAIR και να δοκιμάσεις ένα νέο, έντονο χρώμα, που θα σου δώσει την πιο υψηλή βαθμολογία;

Πηγή