Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μικρά μυστικά & tips για τις καλοκαιρινές μας διακοπές!



Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν φτάσει για όλους μας και οι βαλίτσες έχουν ανοίξει για να βάλουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα και να πάρουμε το πρώτο πλοίο για μακρινούς ή κοντινούς προορισμούς! Τo
STREP, ο ειδικός στην αποτρίχωση προτείνει tips για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!
⦁ Επιλέξτε τα ρούχα σας προσεχτικά! Στις διακοπές χρειαζόμαστε ανάλαφρα ρούχα τα οποία συνδυάζονται με τα μαγιό μας!
⦁ Αντιμετωπίστε τα αυγουστιάτικα μελτέμια με φουλάρια! Θα σας κρατήσουν ζεστές και θα δώσουν ένα επιπλέον twist στο στυλ σας!
⦁ Αγαπήστε το Mix & match! Οι διακοπές είναι εκείνη η περίοδος που δεν πρέπει να μας απασχολούν τα στυλιστικά «πρέπει». Χρωματιστά αξεσουάρ, μεγάλα σκουλαρίκια, ξύλινα βραχιόλια είναι τα απόλυτα must!
⦁ Επενδύστε στις σαγιονάρες! Τα παπούτσια μπαίνουν στην ντουλάπα και οι σαγιονάρες γίνονται ένα με τα πόδια μας! Ευτυχώς με τις αποτριχωτικές ταινίες σώματος Strep θα έχεις ξενοιάσει από την διαδικασία της αποτρίχωσης για 4 –6  εβδομάδες.
⦁ Χαρείτε τον ήλιο με προστασία! Μην ξεχνάτε να ανανεώνετε το αντηλιακό σας! Δοκιμάστε το αντί της κρέμας ημέρας ειδικά για τα ευαίσθητα σημεία όπως είναι το πρόσωπο και το μπούστο και αποφύγετε τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.
⦁ Αγαπήστε το σώμα σας και δώστε του την ευκαιρία να αναπνεύσει με σορτσάκια και αέρινα φορέματα! Άλλωστε είναι αυτό που θα μας συντροφεύσει με την επιστροφή γι αυτό μην ξεχνάτε να το περιποιείστε! Οι αποτριχωτικές ταινίες STREP  για το σώμα και το πρόσωπο θα γίνουν ο καλύτερός σας φίλος!
⦁ Συγκεντρώστε όλα τα απαραίτητα χαρτιά σας σε ένα μικρό πορτοφόλι! Κανείς δεν θέλει να ανακαλύψει φτάνοντας στο πλοίο, πως το εισιτήριό του έχει ξεμείνει πίσω!
⦁ Απολαύστε 10 λεπτά να κοιτάτε μόνο τη διαδρομή! Ανοίξτε το παράθυρο του αυτοκινήτου ή βγείτε στο κατάστρωμα του πλοίου και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί για 10 λεπτά! Θα νιώσετε αμέσως ανανεωμένη και ξέγνοιαστη! Και οι διακοπές μόλις άρχισαν!



Λίγα λόγια για το Strep

Με μακρά παράδοση και ιστορία στη μεθοδολογία της αποτρίχωσης, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Strep εύλογα θεωρείται ο Ειδικός στην Αποτρίχωση. Εύκολα στην χρήση, αποτελεσματικά και αξιόπιστα, όλα τα προϊόντα Strep καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και κάνουν το δέρμα πιο όμορφο, απαλό και λείο. Στην ελληνική αγορά διανέμονται οι σειρές Strep Crystal line, Strep Argan Oil και Strep Sugaring.


#StrepSugaring #HomeTreatment