Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Λουκούμια BARIAMIS: γλυκές στιγμές με ποιότητα!




Με αφορμή τα λουκούμια BARIAMIS...
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, συνδυάζω και την κάθε εποχή του χρόνου με γεύσεις αγαπημένες. Με γεύσεις σπιτικές, μαγειρεμένες με αγάπη, γνώση, πείρα και μεράκι, με αποτέλεσμα εκλεκτά εδέσματα φτιαγμένα από τα ικανότατα χέρια της εκ Μικράς Ασίας ορμώμενης γιαγιάς μου να στολίζουν το καθημερινό τραπέζι μας και να γίνονται ανάρπαστα αυτοστιγμεί.
Αλλά και όταν τα εδέσματα αυτά δεν ήταν σπιτικά, θυμάμαι τη φροντίδα των θηλυκών μελών της οικογένειας, οι "υπεύθυνες" για τη σωστή σίτιση όλων εμάς των (τότε) παιδιών, ώστε η επιλογή όλων των γευστικών μας προϊόντων να είναι επιλεγμένα με γνώμονα την - όσο το δυνατόν- άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, των φαγητών και των γλυκών μας.
Και αυτή η "συνήθεια", η έννοια, πέρασε ασυναίσθητα σε όλους μας και φυσικά και σε μένα, που αναζητώ πάντα το καλύτερο και το επιλέγω.
Όπως συμβαίνει και με τα λουκούμια BARIAMIS, που
τα γνώρισα σχετικά πρόσφατα, τα δοκίμασα και τα βρήκα τόσο πολύ ωραία, γευστικά, αγνά, ποιοτικά, που θα στολίζουν το τραπέζι μου με κάθε ευκαιρία.
Σε ένα σημείο μόνο δυσκολεύομαι αναφορικά με αυτά. Ποια γεύση τους να πρωτοδιαλέξω μια και είναι όλες μοναδικές, εκλεκτές. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, σας λέω ότι τα λουκούμια BARIAMIS, κυκλοφορούν στις εξής γεύσεις:
  • Τριαντάφυλλο
  • Μαστίχα
  • Ανάμεικτο
  • Κανέλα με ξύσμα πορτοκάλι
  • Φλασκούνι με ξύσμα πορτοκάλι
  • Λεβάντα με ξύσμα λεμόνι
Και όλες αυτές τις γεύσεις ανεξαιρέτως, είτε τις καταναλώσω σαν μπουκιές, μεμονωμένες και αυτόνομες, είτε τις "τυλίξω" με πολλή προσοχή - αλλά και ανυπομονησία- ανάμεσα σε δύο τραγανότατα μπισκότα, κάτι που απολαμβάνω τις πολύ ζεστές ώρες της ημέρας με τη συνοδεία δροσερού νερού, τις έχω λατρέψει και σας τις συστήνω ανεπιφύλακτα για εσάς, τα παιδιά σας, τους αγαπημένους σας.
Δοκιμάστε τα λουκούμια ΒΑΡΙΑΜΗΣ για να δείτε ότι έχω δίκιο...!
Και για να δείτε από πού μπορείτε να τα προμηθευτείτε, μαζί με την επίσης εξαιρετική βανίλια της ίδιας εταιρείας, πατήστε απλά, εδώ.