Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4+1 SUMMER BEAUTY RITUALS


Φήμες θέλουν ότι το καλοκαίρι μας ανανεώνει και μας ομορφαίνει! Αυτό μάλλον ισχύει γιατί το δέρμα είναι πιο μαυρισμένο, το χαμόγελο πιο λαμπερό και η εικόνα που δημιουργείται πιο φωτεινή. Ωστόσο οφείλουμε να μείνουμε πιστές στο beatification για να είμαστε σε φόρμα κάτω από όλες τις περιστάσεις! Το καλύτερο είναι ότι οι ιεροτελεστίες ομορφιάς το καλοκαίρι γίνονται πιο απλές και πιο εύκολες, γιατί τα βασικά βήματα είναι αληθινά κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ακολουθήστε τις 4+1 συμβουλές…

  1. Προστασία από τον ήλιο.
Αποφεύγουμε την επαφή με τον ήλιο χωρίς να φοράμε αντιηλιακή προστασία σε πρόσωπο και σώμα. Χρειάζεται μόνο ένα 10λεπτο παραπάνω για να φύγουμε από το σπίτι και να αλωνίσουμε πόλη και παραλία χωρίς να απειλούμαστε από τις βλάβες που μπορεί να προκαλέσουν στον οργανισμό οι UV ακτίνες τις ώρες της μεγάλης ηλιοφάνειας!
  1. Ενυδάτωση.
Η επαφή με τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας αφυδατώνει την επιδερμίδα μας και δημιουργεί ξηροδερμία. Φροντίστε το δέρμα σας χρησιμοποιώντας ενυδατική κρέμα σώματος ανάλογη του δέρματός σας μετά από το μπάνιο σας και θα δείτε ότι το δέρμα σας θα είναι πιο απαλό από ποτέ.
  1. Απολέπιση.
Δώστε extra λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα σου κάνοντας απολέπιση. Δε χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύ χρόνο, απλά να μην ξεχάσετε την ενυδατική σας για μετά!
  1. Διατροφή.
Τα φρούτα χαρίζουν ευεξία! Προσθέστε τα στην καλοκαιρινή σας διατροφή και γίνεται ακόμα πιο λαμπερές αυτό το καλοκαίρι! Η φύση μας δίνει τους καλύτερους και γευστικότερους φρουτένιους καρπούς της το καλοκαίρι και είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτούμε.
  1. Ύπνος.
Ό,τι και να γίνει, θυμήσου: οφείλεις να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου κατά τις καλοκαιρινές σου διακοπές και να ξεκουραστείς. Χωρίς ξυπνητήρια, χωρίς άγχος και χωρίς έννοιες σίγουρα είναι πιο απολαυστικός από ποτέ. Ο ύπνος είναι το Νο 1 «καλλυντικό» ανά τους αιώνες άλλωστε!

Καλές βουτιές!