Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Nέο συμπλήρωμα διατροφής  Appetite Controller από τη Nutrilite™ !






Αποκτήστε τον έλεγχο στη διατήρηση του βάρους σας!

Η διατήρηση της γραμμής αλλά και του βάρους, απασχολεί πολλές σύγχρονες γυναίκες, που προσπαθούν να καταπολεμήσουν την υπερφαγία.  Σίγουρα ο έλεγχος της ποιότητας αλλά και της ποσότητας των γευμάτων είναι απαραίτητοι για την επίτευξη του στόχου αυτού. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που η όρεξη υπερισχύει και ακόμα και η πιο αφοσιωμένη στο στόχο της μπορεί να ενδώσει. 
Η Nutrilite™ παρουσιάζει το νέο Appetite Controller που κάνει την προσπάθεια αυτή ευκολότερη, δίνοντας σας τον έλεγχο.

Το μυστικό του  Nutrilite™ Appetite Controller βρίσκεται στα μοναδικά φυσικά συστατικά του.
Η γλυκομαννάνη είναι μια φυσική διαιτητική ίνα  που προέρχεται από την ρίζα Konjac. Η γλυκομαννάνη δημιουργεί αίσθημα κορεσμού και έτσι σας αποτρέπει από το να καταναλώσετε επιπλέον θερμίδες.
 Το φυσικής προέλευσης εκχύλισμα μαύρου σαμπούκου, που δίνει και το χαρακτηριστικό μωβ χρώμα στο προϊόν.
Πώς λειτουργεί όμως το Nutrilite™ Appetite Controller;
Χρησιμοποιήστε ένα στικ 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα, αναμείξτε το με νερό ή χυμό και καταναλώστε το άμεσα.
Μόλις καταναλωθεί το Nutrilite™ Appetite Controller μετατρέπεται σε τζελ, το οποίο καταλαμβάνει χώρο στο στομάχι σας δημιουργώντας αίσθηση κορεσμού. Θα σας βοηθήσει να μειώσετε τις μερίδες και θα έχετε την αίσθηση κορεσμού και ικανοποίησης.
Ενισχύστε τον εαυτό σας για να έχετε τον έλεγχο!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προϊόντα της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής NUTRILITE™ στον ιστότοπο της Amway, www.amway.gr.
Σχετικά με την Amway™
Η Amway είναι μια εταιρεία Απευθείας Πωλήσεων με παγκόσμιες πωλήσεις ύψους 8.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής το 2016 και έχει έδρα την Ada στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι κορυφαίες επωνυμίες προϊόντων της Amway είναι η NUTRILITE™ που περιλαμβάνει βιταμίνες, μέταλλα και συμπληρώματα διατροφής, η ARTISTRY™ με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και καλλυντικά και το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring™, που διανέμονται αποκλειστικά μέσω Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το: www.amway.gr