Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

My bee - Κρέμα προσώπου με πρόπολη



Η «Κρέμα Προσώπου Πρόπολης Μybee» είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και τους όλους τους τύπους δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα μέρας, νύχτας και
αποτελεί ιδανική βάση για μακιγιάζ, καθώς απορροφάται άμεσα.
Τα κύρια δραστικά συστατικά της κρέμας προέρχονται από οργανικές καλλιέργειες και είναι επιλεγμένα μετά από μακροχρόνιες έρευνες έτσι ώστε να συνεργάζονται αρμονικά με την Πρόπολη και είναι: Πρόπολη, μέλι, κερί μελισσών, έλαιο ηλίανθου, και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο.
Ο συνδυασμός της Πρόπολης με τις αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες με συστατικά από την ελληνική φύση, δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για την προστασία της επιδερμίδας του προσώπου από τις ελεύθερες ρίζες. Προσφέρει ενυδάτωση, σύσφιξη, ανάπλαση και μειώνει αισθητά τις ρυτίδες. Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.

Τρόπος χρήσης:
Εφαρμόστε μικρή ποσότητα κρέμας στο πρόσωπο και λαιμό και απλώστε την με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Δεν αφήνει λιπαρότητα.
Συσκευασία 50 ML

CosmeticsDelux: Δοκίμασα προσωπικά την Κρέμα προσώπου με πρόπολη και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη, αφού έχει χαρακτηριστικά της που εκτιμώ ιδιαίτερα.
  • Άμεση απορρόφηση
  • Εύκολη εφαρμογή χωρίς να αφήνει περιττά ίχνη λιπαρότητας
  • Απόλυτα διακριτικό άρωμα
  • Αίσθηση δροσιάς και τόνωσης
  • Διάρκεια, καθώς όσες ώρες τη φορούσα (και ήταν πολλές), η ευχάριστη αυτή αίσθηση παρέμενε αναλλοίωτη.
Φυσικά, σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα!