Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Kimalé, η βιτρίνα της Κριεζώτου



 Ένας καλλιτέχνης προτείνει...

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, στις 18:00, το Kimalé και το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη
διοργανώνουν ένα απογευματινό κοκτέιλ υπό τους ήχους του DJ Teranga Beat στο Πωλητήριο της Πινακοθήκης Ν. Χατζηκυριάκου-Γκίκα. Το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το brand Kimalé, στο πλαίσιο παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».


Η Βιτρίνα διακοσμείται με τη νέα τους συλλογή «Voyage – Voyage»,η οποία συνδυάζει τη νοσταλγία της σχεδιάστριας Irène Mamfredos για τη Γαλλία του ‘80 με αναφορές σε αφρικανικά στοιχεία. Τις δημιουργίες της συνοδεύει με μια μικρή εγκατάσταση από τροπικά φυτά της Ευαγγελίας Χριστοδουλάκη του EC Gardens.



Το Kimalé είναι ένα νέο εναλλακτικό brand με ηθικά κριτήρια και θετικό κοινωνικό αποτύπωμα. Αφρικάνικα ethnic υφάσματα συνδυάζονται με μινιμαλιστικές φόρμες στο κέντρο της Αθήνας. «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.» του Πωλητηρίου του Μουσείου Μπενάκη αποτελεί μια σειρά παρουσιάσεων που δίνει τη δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να εκθέσουν τις δημιουργίες τους στη βιτρίνα της Πινακοθήκης Ν. Χατζηκυριάκου-Γκίκα.





| Kimalé | Voyage - Voyage |
Διάρκεια: 13.06.2017-03.07.2017 Cocktail: 22.06.2017, 18:00 Διεύθυνση: Πινακοθήκη Ν. Χατζηκυριάκου-Γκίκα, Κριεζώτου 3, Αθήνα
DJ: Teranga Beat Με την ευγενική χορηγία της Veuve Clicquot