Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

TOP CONCEPT MOTHER'S DAY...!


Γειά σας!
Μια "είδηση" που με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανη είναι ότι κυκλοφόρησε η ειδική έκδοση του TOP CONCEPT , με special αφιέρωμα στην Ημέρα της Μητέρας.

Όλες μας οι προτάσεις που περιέχονται σε αυτό το "ειδικό τεύχος" είναι επιλεγμένες με ευαισθησία, ποιοτικά κριτήρια και πολλή, πολλή αγάπη, γι΄αυτό και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια από αυτές. 
Μπορώ όμως να σας τις παρουσιάσω σταδιακά μία-μία (!), ή να σας παραπέμψω να τις δείτε όλες μαζί, "φυλλομετρώντας" το MOTHER'S DAY TOP CONCEPT (χωρίς να ξεχάσω να σας πω ότι έγινε το αγαπημένο μαγκαζίνο πολλών από εσάς, από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το πρώτο του τεύχος, περίπου ένα μήνα πριν)  εδώ!
Σχετικά, να σας αναφέρω ένα στοιχείο μόνο. Ο διαγωνισμός μας, σε συνεργασία με τη L' Oreal, που υπήρχε σε αυτό το πρώτο Πασχαλινό τεύχος, "μέτρησε" πάνω από 17.500 views, πολλές εκατοντάδες κοινοποιήσεις και likes, ενώ λάβαμε πάρα πολλά emails, για συμμετοχή σε αυτόν. Για όλα αυτά, η φίλη και συνεργάτις Στέλλα Δαπέργολα, ο Αργύρης Κριθαρούλας,  εγώ προσωπικά, όπως και όλοι οι συνεργάτες μας, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Πίσω στο ειδικό μας αφιέρωμα, τώρα!
Σήμερα,  απλά και μόνο επειδή τα βιβλιοπωλεία είναι μέρη, πολύ αγαπημένα σε μένα, "ξεχωρίζω"  τα posts που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας 5 (δεξιά, στη φωτογραφία της εισαγωγής αυτού του post), που αναφέρονται σε ένα ξεχωριστό βιβλιοπωλείο όπου 2 νεαρά παιδιά με ιδιαίτερη ευγένεια και ζεστό χαμόγελο, περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν.

Το βιβλιοπωλείο λέγεται "Διαμόρφωση", θα το βρείτε στην Αθήνα (Παπαδιαμαντοπούλου 4, Αθήνα, 2130 23 76 97, diamorfosioffice.grκαι ιδού το post μας που αναφέρεται σε αυτό...

ΓΡΑΨΕ ΤΟ Σ’ ΑΓΑΠΩ




Αν η μαμά σας διαθέτει ελεύθερο πνεύμα… αν εκτιμά τα ωραία πράγματα στη ζωή, τότε τα Ballpoint pen και Rollerball pem LAMY Lx, θα τη συναρπάσουν. Σε τέσσερα μοντέρνα χρώματα (Rose Gold, Gold, Palladium και Ruthenium), κατασκευασμένα από αλουμίνιο, με λεπτομέρειες από πολύτιμο μέταλλο και εξελιγμένο ανοδιωμένο φινίρισμα, ξεχωριστό μεταλλικό κλιπ, διάφανη λαβή, γυαλιστερή μαύρη άκρη από χάλυβα και λεία κυλινδρική συσκευασία. Θα τα βρείτε στη Διαμόρφωση Βιβλιοχαρτοπωλείο, Παπαδιαμαντοπούλου 4, Αθήνα, 2130 23 76 97, diamorfosioffice.gr



ΒΙΒΛΙΟ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ







Δυο συναρπαστικές Ελληνίδες συγγραφείς, η Λένα Μαντά και η Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη ετοιμάζονται να κατακτήσουν όλες τις τρυφερές καρδιές με τα νέα τους βιβλία από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. «Γράμμα από χρυσό» και «Θάλασσα Φωτιά»! Ιδανικά για τις αγαπημένες σας υπάρξεις... Διαμόρφωση Βιβλιοχαρτοπωλείο, diamorfosioffice.gr

Περισσότερο, TOP CONCEPT MOTHER'S DAY, σε λίγο....!