Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DEPOT THE MALE TOOLS & Co


Η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά ανδρικής περιποίησης έφτασε και στην Ελλάδα, DEPOT THE MALE TOOLS & Co

Ανδρική περιποίηση με ιταλική φινέτσα
Εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνης Ε, ελαίου Αμυγδάλου και πολλών ακόμα φυτικών συστατικών, φτάνουν τώρα στο μπάνιο σας, για να σας προσφέρουν
όλα όσα χρειάζονται η επιδερμίδα σας, το μούσι σας  και τα μαλλιά σας.
Οι άνδρες πλέον έχουν τα δικά τους καλλυντικά, βασισμένα στις αληθινές τους ανάγκες. Σαμπουάν, κοντίσιονερ, προϊόντα styling και όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος άνδρας  για ένα απολαυστικό ξύρισμα.
Ο Ιταλός export manager της depot, Carlos Lopes,  έκανε την πρώτη  επίσημη παρουσίαση των male tools & co που έφτασαν στην Ελλάδα από την ελληνική εταιρεία Hairpro εξηγώντας τις δυνατότητες αλλά και τα θεαματικά αποτελέσματα του ιταλικού brand που αλλάζει τα δεδομένα στην ανδρική περιποίηση. Στην Ακαδημία της Hairpro (αποκλειστικού αντιπροσώπου των Depot σε Ελλάδα και Κύπρο) ο ταλαντούχος  Carlo Lopes εξήγησε τη φιλοσοφία των συγκεκριμένων προϊόντων και παρουσίασε στους επαγγελματίες του χώρου τον τρόπο με τον οποίο γίνεται  σωστά η εφαρμογή τους..


Depot the male tools & co…Για τον άνδρα που ξέρει τι θέλει!
Τα Depot the male tools & co “γεννήθηκαν» σε μια εποχή που αρκετοί άνδρες επιστρέφουν στους πατροπαράδοτους μπαρμπέρηδες για ένα τελετουργικό ξύρισμα. Με γνώμονα τη νέα αυτή τάση αλλά κυρίως τις ανάγκες του σύγχρονου «ψαγμένου» άνδρα το Ιταλικό brand έχει ήδη καθιερωθεί σε 22 χώρες του εξωτερικού και τώρα έρχεται για να κατακτήσει και την Ελληνική αγορά.
Τα Depot είναι «εργαλεία» για τον άνδρα που επενδύει στη φροντίδα του εαυτού του. Για εκείνον  που αναγνωρίζει τη σημασία της  προσωπικής του περιποίησης και αισθάνεται την αυτοπεποίθηση που του προσφέρει ένα προϊόν όταν ξέρει ότι δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνον.
Η συγκεκριμένη σειρά προσφέρει ολοκληρωμένη περιποίηση για μαλλιά, πρόσωπο και ξύρισμα.
Από τη φροντίδα των μαλλιών του…μέχρι το σχήμα που θα δώσει στο μουστάκι του. Το γεγονός ότι μπορεί να επιλέξει - μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων- αυτό που θα του δώσει το ικανοποιητικό αποτέλεσμα είναι καθοριστικό για την επιτυχία της σειράς.
Υπάρχουν προϊόντα για τον καθαρισμό μαλλιών, για την περιποίηση τους, το styling, το ξύρισμα, το μούσι και το μουστάκι.
Πίσω από τα Depot κρύβεται μια ολόκληρη φιλοσοφία που συνδέει το σύγχρονο άνδρα με την παράδοση.
Δεν είναι απλά μια ακόμα σειρά ανδρικών προϊόντων, είναι μια πρόταση, μια στάση ζωής, μια διαφορετική προσέγγιση στη καθημερινότητα ενός άνδρα που αποφασίζει να αφιερώσει  χρόνο στον εαυτό του για να τον περιποιηθεί σωστά.




Τα προϊόντα
ΣΕΙΡΑ 100 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ
NO.101
NORMALIZING DAILY SHAMPOO
Ομαλοποιητικό και τονωτικό σαμπουάν για κανονικά μαλλιά.
Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Παρασκευασμένο με ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες χωρίς SLES (συνθετικούς αφριστικούς παράγοντες).
Οδηγίες χρήσης: Απλώστε σε νωπά μαλλιά και κάντε μασάζ. Αφήστε το για μερικά λεπτά για να νιώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και ξεβγάλετε. Επαναλάβετε αν χρειάζεται και συνεχίστε με ένα μαλακτικό προϊόν.

NO.102
ANTI-DANDRUFF & SEBUM CONTROL SAMPOO
Αντιπυτιριδικό και ελέγχου σμήγματος σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά.
Καταπολεμά τη δημιουργία πιτυρίδας και μειώνει τη λιπαρότητα, αποκαθιστώντας την ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών. Παρασκευασμένο με ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες χωρίς SLES (συνθετικούς αφριστικούς παράγοντες).
Οδηγίες χρήσης: Απλώστε σε νωπά μαλλιά και κάντε μασάζ. Αφήστε το για μερικά λεπτά για να ενισχύσετε τη δράση του. Ξεβγάλετε. Επαναλάβετε αν χρειάζεται.
NO.103
HYDRATING SHAMPOO
Ενυδατικό σαμπουάν για ξηρά και εύθραυστα μαλλιά.
Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα. Παρασκευασμένο με ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες χωρίς SLES (συνθετικούς αφριστικούς παράγοντες).
Οδηγίες χρήσης: Απλώστε σε νωπά μαλλιά και κάντε μασάζ. Ξεβγάλετε και επαναλάβετε αν χρειάζεται. Συνεχίστε με ένα μαλακτικό προϊόν για να προσθέσετε περισσότερη απαλότητα και για πιο εύκολο χειρισμό.

Και ακόμη...
ΣΕΙΡΑ 200 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
NO.201
REFRESHING CONDITIONER
για μερικά λεπτά και ξεβγάλετε καλά.
NO.202
COMPLETE LEAVE - IN CONDITIONER
ΣΕΙΡΑ 300 STYLING ΜΑΛΛΙΩΝ
NO.301
MATT PASTE
NO.302
CLAY POMADE
NO.303
MODELLING WAX
NO.304
HOLD STRONG GEL
ΣΕΙΡΑ 400 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ
NO.401
PRE & POST SHAVE CREAM SKIN
E & POST SHAVE EMOLLIENT FLUID
.
NO.403
PRE-SHAVE & SOFTENING BEARD OIL
NO.404
SOOTHING SHAVING SOAP CREAM
NO.405
MOISTURIZING SHAVING CREAM
NO.406
TRANSPARENT SHAVING GEL
NO 407
RESTORING AFTERSHAVE
NO.408
MOISTURIZING AFTER SHAVE BALM
NO. 409
AFTER SHAVE ASTRINGENT STONE
Στυπτική πλάκα για μετά το ξύρισμα.
Η στυπτηρία καλίου / αργιλίου είναι ένα μείγμα θειικού άλατος αργιλίου και καλίου, το οποίο σε θερμοκρασία δωματίου είναι άχρωμο, στέρεο, άοσμο και απόλυτα φυσικό. Είναι ο απόλυτος σύμμαχος για μετά το ξύρισμα, χάρη στις στυπτικές και αιμοστατικές του ιδιότητες. Αυτό το φυσικό μεταλλικό στοιχείο χρησιμοποιείται επίσης ως φυσικό υποαλλεργικό.
Οδηγίες χρήσης: Βρέξτε το δέρμα με κρύο νερό και τρίψτε ελαφρά την πλάκα στη ξυρισμένη περιοχή. Αφήστε για μερικά δευτερόλεπτα και ξεπλύνετε το πρόσωπο με ζεστό νερό. Για καλύτερη συντήρηση της πλάκας, στεγνώστε την μετά τη χρήση.
NO. 410
POST – SHAVE STICK

ΣΕΙΡΑ 500 ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙ & ΜΟΥΣΤΑΚΙ
NO.501
MOISTURIZING & CLARIFYING BEARD SHAMPOO
Καθαριστικό και ενυδατικό σαμπουάν ειδικά για το μούσι.
Παρασκευασμένο με ήπιες επιφανειοδραστικές ουσίες χωρίς SLES (συνθετικούς αφριστικούς παράγοντες). Καθαρίζει και ενυδατώνει το μούσι, βοηθώντας στη συντήρησή του. Προτείνεται για καθημερινή χρήση.
Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε σε βρεγμένο μούσι, κάντε μασάζ και ξεβγάλετε καλά. Για να προσθέσετε απαλότητα και έλεγχο συνεχίστε με το Νο 202 COMPLETE LEAVE IN CONDITIONER ή/και με το Nο. 502 BEARD & MOUSTACHE BUTTER.
NO.502
BEARD & MOUSTACHE BUTTER
Θρεπτικό και μαλακτικό βούτυρο για μούσι και μουστάκι.
Ένας ισορροπημένος συνδυασμός από φυσικά ενεργά ενυδατικά, θρέφει, μαλακώνει και προστατεύει την ευαίσθητη τρίχα.  Δίνει επίσης λάμψη και ελαφρύ έλεγχο.
Οδηγίες χρήσης: Πάρτε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος, δουλέψτε τη στα χέρια σας και κάντε μασάζ στο μούσι και στο μουστάκι προς όλες τις κατευθύνσεις.
NO.503
MOUSTACHE WAX
Κερί για σχήμα και styling του μουστακιού.
Προσφέρει έλεγχο, επιτρέποντας τον σχεδιασμό και το styling του μουστακιού. Προσφέρει απαλότητα και ευελιξία, διευκολύνοντας την προσωπική δημιουργικότητα.
Οδηγίες χρήσης: Δουλέψτε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στις άκρες των δακτύλων σας. Απλώστε, χτενίστε και δώστε το στυλ που επιθυμείτε.
NO.504
BEARD & MOUSTACHE CLEANSING WIPES
Υγρομάντηλα υγιεινής, μια χρήσης, για μουστάκι και μούσι.
Άμεσα εξασφαλισμένη καθαριότητα και φινέτσα, πάντα προσβάσιμη. Καθαρίζει το μούσι και το δέρμα αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας, φρεσκάδας και ευωδιάς.
Οδηγίες χρήσης: Αφαιρέστε το μαντήλι και τρίψτε ελαφρά όλο το μούσι και το μουστάκι. Αποφύγετε τη χρήση σε μη υγιές δέρμα.

Τα depot βρίσκονται ήδη στα ράφια επιλεγμένων κομμωτηρίων και "barbershops"