Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DAVIDOFF HORIZON EXTREME... η περιπέτεια στα άκρα!


Ένα αντρικό άρωμα, μια ιδανική πρόταση δώρου..., για εκείνον! 



Υπερβείτε τα όρια
Με πηγή έμπνευσης τη δύναμη της φύσης, το  DAVIDOFF Horizon, αιχμαλωτίζει την ελευθερία της περιπέτειας και την ικανοποίηση του κατορθώματος σε ένα εκλεπτυσμένο,
κλασικό και αρρενωπό άρωμα που εξισορροπεί τη δυαδικότητα μεταξύ γης και ουρανού. Ο οίκος  DAVIDOFF Parfums παρουσιάζει το DAVIDOFF Horizon Extreme, μια πιο έντονη πτυχή του κλασικού αρώματος DAVIDOFF Horizon. Αυτή η νέα εκδοχή, δυναμική και πιο ακραία, διατηρεί τη δύναμη του αρχικού αρώματος, εμπλουτίζοντας τη σύνθεση με μια πιο εθιστική συμφωνία ξύλων και κεχριμπαριού (Woody Ambery). Ταξιδεύοντας πέρα από τον ορίζοντα του πρώτου αρώματος, το DAVIDOFF Horizon Extreme μας οδηγεί κατευθείαν στην κορυφή, μας κινητοποιεί να ξεπεράσουμε τις δυνατότητές μας, να ζήσουμε τη ζωή μας πιο έντονα, να κάνουμε κάθε όνειρο πραγματικότητα.

Το Άρωμα
Για τον σταθερό και αποφασισμένο άνδρα χωρίς δεσμεύσεις και όρια, οι μετρ της αρωματοποιίας Olivier Pescheux και Jacques Huclier, τόνισαν στο μέγιστο αντίθετες ευωδιές, για να δημιουργήσουν το DAVIDOFF Horizon Extreme, ένα εθιστικό eau de parfum με αυστηρά ανδρική υπογραφή.  Οι νότες κορυφής από Δενδρολίβανο και Τζίντζερ,  πλανιούνται πρώτες στον αέρα και συνοδεύονται από πλούσιες, αρρενωπές νότες πικάντικου Μοσχοκάρυδου και Σανταλόξυλου. Οι εξαιρετικά έντονες νότες βάσης, ενισχύονται με ένα ακόρντο που αποτελείται από Κεχριμπάρι και ξύλου Κέδρου. Ακόμα πιο αρρενωπό, πιο ξυλώδες και πιο ζεστό από το κλασικό DAVIDOFF Horizon, το DAVIDOFF Horizon Extreme, είναι ένα άρωμα με πανίσχυρο ανσάμπλ ευωδιών, που συναρπάζει τις αισθήσεις.

Το Μπουκάλι

Καθρεφτίζοντας τις στιβαρές και αυστηρές γραμμές του κλασικού DAVIDOFF Horizon, το μπουκάλι του DAVIDOFF Horizon Extreme αποκαλύπτει μια νέα, πιο έντονη όψη, σε πιο  γήινες αποχρώσεις. Η έντονη σκούρα καφέ βάση του μπουκαλιού, εξασθενεί προοδευτικά όπως μια βαθιά ανάσα, αποκαλύπτοντας το ζεστό, κεχριμπαρένιο χρώμα του αρώματος. Το ξεχωριστό μεταλλικό,  γυαλιστερό πώμα, παραμένει το ίδιο όπως και στο κλασικό DAVIDOFF Horizon, το οποίο διαθέτει έναν ειδικό μίνι-μηχανισμό για εξαιρετικά λειτουργική χρήση. Το μπουκάλι του DAVIDOFF Horizon Extreme, δημιουργία του σχεδιαστή Alnoor, εκφράζει τον ιδιαίτερα τολμηρό, σταθερό, και έντονο χαρακτήρα του άνδρα.