Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DAVIDOFF COOL WATER ...καταδυθείτε σε άρωμα δροσιάς!



"COSMETICSDELUX: Μόνο το όνομα του brand, φτάνει...Αν όμως διαβάστε και την περιγραφή των αρωμάτων που ακολουθεί και ακόμη περισσότερο, αν εισπνεύσετε την μυρωμένη αύρα τους, θα τα λατρέψετε κυριολεκτικά. Σας το εγγυόμαστε!!!"

DAVIDOFF Cool Water
PACIFIC Summer Edition
For Men For Women

 ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ
Αυτό το καλοκαίρι ξεκινήστε ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο.
Μεταφερθείτε στις μαγευτικές παραλίες του Ειρηνικού Ωκεανού και βουτήξτε στα καταγάλανα νερά τους. Γνωρίστε το μεγαλείο της ομορφιάς του μεγαλύτερου ωκεανού στον κόσμο με τα DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Edition, δυο νέα καλοκαιρινά αρώματα, ένα για τη γυναίκα και ένα για τον άνδρα. Κάθε χρόνο, τα συλλεκτικά καλοκαιρινά αρώματα DAVIDOFF Cool Water σας μεταφέρουν σε κάποια ονειρεμένη θάλασσα ή ωκεανό ώστε να ανακαλύψετε όλες τις πανέμορφες, ηλιόλουστες ακτές του κόσμου. Το ημερολόγιο σας θα περιλαμβάνει τα πιο υπέροχα καλοκαιρινά ταξίδια! Πάρτε το διαβατήριό σας και άνοιξε πανιά για έναν επίγειο παράδεισο…





Τα αρώματα DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Edition, σας ταξιδεύουν σε μια παραδεισένια παραλία του Ειρηνικού ωκεανού, όπου τα λαμπερά νερά με τις γαλαζοπράσινες αποχρώσεις συναντούν τη λευκή άμμο.Τα δύο συλλεκτικά αρώματα «αιχμαλωτίζουν» την αναζωογονητική φρεσκάδα των κυμάτων, τη ζεστή αύρα του καλοκαιριού και τη φωτεινότητα των ακτινών του ήλιου. Ανακάλυψε τον Ειρηνικό σε όλο του το μεγαλείο!

DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Edition for men

Το DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer Edition for men είναι ένα αναζωογονητικό άρωμα με βάση τα εσπεριδοειδή που αποπνέει δροσιά,αρρενωπότητα και αυτοπεποίθηση. Την πρώτη αίσθηση του αρώματος συνθέτουν οι δροσερές νότες του μανταρινιού, του λεμονιού και του grapefruit. Στην καρδιά του αρώματος, η αναζωογονητική αίσθηση της μέντας ενώνεται με τον αρωματικό βασιλικό, το φασκόμηλο και τη νάρκευθο. Η ζεστή αίσθηση του σανταλόξυλου στη βάση του αρώματος, χαρίζει αρρενωπότητα και μια πιο μοντέρνα υπογραφή στο άρωμα.

DAVIDOFF Cool Water Woman PACIFIC Summer Edition

Αυτό το ανάλαφρο και παράλληλα αισθησιακό γυναικείο άρωμα, συνθέτουν αρχικά οιδροσερές νότες πεπονιού,εμπλουτισμένες με ανανά και μέντα, που προσφέρουνμια άμεση αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. Στην καρδιά του αρώματος, το μπουκέτο από lilyofthevalley (κρίνος)χαρίζει μια πιο λουλουδάτη αίσθηση στο άρωμα. Τη βάση του αρώματος συνθέτουν οι πουδρέ νότες της ίριδας που προσδίδουν θηλυκότητα και αισθησιασμό.

Το εικονικό μπουκάλι του ανδρικού αρώματος, κομψό με αρρενωπές γραμμές, προβάλλει τα έντονα και συνεχώς μεταβαλλόμενα χρώματα του Ειρηνικού, με το δυνατό μπλε χρώμα σε ombré εφέ. Η συσκευασία του αρώματος αντίστοιχα, είναι διακοσμημένη με ένα εντυπωσιακό σχέδιο υγρού στοιχείου, μια κατάδυσηστα βαθιά και κυανά νερά του ωκεανού.

Το εικονικό μπουκάλι του γυναικείου αρώματος που θυμίζει σταγόνα, προβάλλει τις πανέμορφες γαλάζιες αποχρώσεις του ήρεμου, ηλιόλουστου ωκεανού. Η συσκευασία του γυναικείου αρώματος είναι ίδια με τη συσκευασία του ανδρικού, σε πιο φωτεινές μπλε αποχρώσεις. 

Ετοιμαστείτε για το ταξίδι των ονείρων σας, στον ωκεανό των ονείρων σας, δραπετεύστε στον παράδεισο του Ειρηνικού με τα αρώματα DAVIDOFFCoolWaterPACIFICSummerEdition.
DATA SHEET
DAVIDOFF COOL WATER PACIFIC SUMMER EDITION

Ο οίκος DAVIDOFF παρουσιάζει τα limited edition αρώματα Cool Water PACIFIC Summer Edition.
Δύο αρώματα εμπνευσμένα από τις μαγευτικές παραλίες με τα λαμπερά, μπλε νερά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Cool Water PACIFIC Summer Edition for men
Νότα κορυφής:           Μανταρίνι
Νότα καρδιάς:                        Μέντα
Νότα βάσης:               Σανταλόξυλο
Αρωματοποιός:           Philippe Bousseton, Takasago
Σειρά:                          Eau de Toilette 125ml

Cool Water Woman PACIFIC Summer Edition
Νότα κορυφής:           Πεπόνι
Νότα καρδιάς:                        Lilyofthevalley
Νότα βάσης:                Ίρις
Αρωματοποιός:           Pierre Bourdon, Fragrance Resource
Σειρά:                          Eau de Toilette 100ml