Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ck all...just be!


ck all

Αυτό-έκφραση,
Xωρίς ταμπέλες
be one. be all. just be.


Έχουν περάσει περισσότερες από δύο δεκαετίες από τότε που το ck one έφερε την επανάσταση στα 90s, προβάλλοντας ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα concept για το πρώτο unisex άρωμα. Συνοδευμένο από μια τολμηρή διαφημιστική καμπάνια, φωτογραφημένη από τον Steven Meisel, το ck one παρουσίασε μια ποικιλόμορφη σειρά ανδρόγυνων και εμβληματικών προσωπικοτήτων, ανάμεσά τους την Kate Moss και την Jenny Shimizu. Ο πρωτόγονος μινιμαλισμός και η τολμηρή αισθητική του,προσέλκυσαν τη νεανική κουλτούρα και συνέλαβαν τις κυρίαρχες, για εκείνη την εποχή, έννοιες της ατομικότητας.
Σήμερα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για το ck one. Το ck all είναι μια ερμηνεία του πολιτισμικού ρεύματος που γέννησε η νέα γενιά, εκείνου που απορρίπτει τις βεβαιότητες, τα εμπόδια και τις ταμπέλες της κοινωνίας. Αυτό το νέο άρωμα είναι ένα λευκός καμβάς που αντιπροσωπεύει τη μοντέρνα ρευστότητα. Εκεί όπου οι γραμμές θολώνουν πάνω από κάθε δείκτη προσδιορισμού,  οι ταμπέλες παραμερίζονται, το άτομο γίνεται αποδεκτό όπως ακριβώς είναι, και ο μη-αποκλεισμός μετράει περισσότερο, εκεί υπάρχει το ck all.

Δροσερό. Μοντέρνο. Ζωηρό.
Το άρωμα: Το ck all είναι ένα δροσερό άρωμα με νότες εσπεριδοειδών και ξύλων (citrus woody amber)
Τολμηρό, περιεκτικό και εκφραστικό. Σαν μια πρόσκληση να αψηφήσουμε τις τυπικότητες και τους περιορισμούς, το ck allείναι σχεδιασμένο για όλους, απαλλαγμένο από κοινωνικές συμβάσεις. Μια αίσθηση καθαρότητας, καθολικά ελκυστική, που δημιουργήθηκε για να υμνήσει το άτομο που το φοράει, λειτουργώντας σαν μια μορφή αυτοέκφρασης και εξέγερσης.
Το ck all δημιουργήθηκε από το εμβληματικό δίδυμο αρωματοποιών,  Alberto Morillasκαι Harry Fremont,που δημιούργησαν επίσης το αρχικό άρωμα ckone, το 1994. Το ck all είναι  μια νέα προσέγγιση, μια πιο εκσυγχρονισμένη εκδοχή του ck one: πιο σύνθετο, πιο πολυδιάστατο, πιο ξυλώδες. Μια νέα θέαση της σημερινής νεολαίας και μια μοντέρνα ερμηνεία του κλασικού. 
Διατηρώντας την αρχική υπογραφή των εσπεριδοειδών, οι διάσημοι αρωματοποιοί Alberto Morillas και Harry Fermont ,εμπλούτισαν το ck all με μια δροσερή εκκίνηση που εκφράζεται μέσα από το paradis one για να καταλήξει στο ζεστό αγκάλιασμα του ambery wood (cashalox) και του clear wood.
Νότες κορυφής: την αρχική έκρηξη δροσιάς προσφέρουν το περγαμόντο, το μανταρίνι και το γκρέιπφρουτ.
Νότες καρδιάς: την αναζωογονητική αίσθηση καθαρότητας χαρίζουν το paradis one (συνθετικό συστατικό, θυμίζει το άρωμα μανόλιας & πράσινου τσαγιού), το coranol (το άρωμα του έχει γλυκούς και πικάντικους τόνους), το lily flore (άρωμα κρίνου)και το ραβέντι.
Νότες βάσης: το ambery wood (cashalox) (άρωμα ξύλου και κεχριμπαριού), το clearwood (άρωμα πατσουλί), ο μόσχοςκαι το βετιβέρ χαρίζουν έντονη ζεστασιά στο άρωμα.
Το μπουκάλι και η συσκευασία:
 Το εμβληματικό μπουκάλι του κλασικού ck oneπου θυμίζει φλασκί, μεταμορφώθηκε σε λαμπερό λευκό χρώμα για να επικοινωνήσει την καθαρότητα του νέου αρώματος, ck all. Άμεσα αναγνωρίσιμο και χαρακτηριστικό το μπουκάλι του ck all, πρεσβεύει τη μοντέρνα έκφραση του κλασικού.

Η συσκευασία του ck all από ανακυκλώσιμο χαρτί, διατηρεί τα ίδια πρότυπα στο σχεδιασμό, όπως και στο κλασικό ck one.