Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Έλα...!


ΝΙΚΟΣ ΒΟΛΑΚΟΣ
Πέμπτη 4 Μαΐου






Ακροβατώντας μεταξύ του έντεχνου - pop - λαϊκού τραγουδιού, ο γνωστός ερμηνευτής Νίκος Βολάκος παρουσιάζει δείγμα γραφής με τα τραγούδια «Να μ’ αγαπάς», «Έλα», «Ένα χορό αλλιώτικο», «Αιχμάλωτη καρδιά», «Είδωλα θαμπά», «Συγκεκριμένα», «Ένα φίλο εντάξει», «Δεν σε θέλω πιά».
Ο τραγουδιστής συμμετέχει με το τραγούδι «Να μ’ αγαπάς» στη συλλογή «Το Νέο Ελληνικό Τραγούδι» της Final Touch με τους πλέον αξιόλογους ανερχόμενους αλλά και διαχρονικούς καλλιτέχνες, όπως οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Λάκης Παπαδόπουλος (Λάκης Με τα Ψηλά Ρεβέρ), Στέφανος Κορκολής, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης.

Συμμετέχει σε συναυλίες με τον συνθέτη Γιάννη Σπανό σε ενορχήστρωση Δημήτρη Πάντου. Από το 2013 στις εμφανίσεις του συνεργάζεται με σημαντικούς μουσικούς και τεχνικούς, και εμφανίζεται σε ανοιχτά θέατρα αλλά και μικρές μουσικές σκηνές. Από τι αρχές του 2015 γράφει ο ίδιος τους στίχους και την μουσική των τραγουδιών του. Τα τραγούδια του κινούνται από το έντεχνο, ροκ ως και το λαϊκό, από το συμβατικό στο ιδιαίτερο αναζητώντας ένα χαρακτήρα προσωπικό.
Την Πέμπτη 4 Μαΐου στο Half Note θα παρουσιάσει εκτός από τα γνωστά τραγούδια του, τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν στον επερχόμενο δίσκο, καθώς και τραγούδια σύγχρονων ελλήνων καλλιτεχνών, αλλά και διαχρονικά τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.
Μαζί του επί σκηνής θα βρίσκονται αξιόλογοι μουσικοί: Γιάννης Γρηγορίου (μπάσο), ο Βασίλης Ραψανιώτης (βιολί), ο Κώστας Μπαλίκος (ηλεκτρική κιθάρα), ο Γιώργος Ζαρέας (τρομπόνι), η Χριστίνα Πουπάλου (πιάνο, τραγούδι), ο Τάσος Διομής (ούτι, μπαγλαμά, μπουζούκι, Φάνης Μπαλίκος (ντραμς), Χρήστος Κάστανος (τουμπερλέκι).
HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (τραπέζι)
Προπώληση: www.viva.gr, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores 
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310