Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Syros Inn και ...μύρισε Πάσχα!



Όσο ο καιρός φτιάχνει, το ίδιο συμβαίνει και με τη διάθεσή μας. Γεγονός πάντως είναι ότι "μύρισε" άνοιξη, βόλτες, εκδρομές, "μύρισε" και Πάσχα.

Γι΄αυτό,
το CosmeticsDelux φροντίζει να σας ενημερώσει από τώρα για τις πιθανές εξορμήσεις σας, με προτάσεις που σίγουρη είμαι ότι θα σας ενδιαφέρουν.
Τι θα λέγατε λοιπόν για μια βόλτα μέχρι τη μαγευτική Σύρο;
Τη Σύρο την αρχοντική, την πανέμορφη και ειδικότερα στην περιοχή του Γαλησσά; 
Εκεί, ένα "στολίδι" του τόπου, το SYROS INN, ένα συγκρότημα 17 ενοικιαζομένων δωματίων με τιμές καταλύματος και παροχές… ξενοδοχείου υψηλού επιπέδου περιμένει να σας καλωσορίσει με προνομιακές τιμές και έκπτωση 10% για το κοινό του CosmeticsDelux (περισσότερες σχετικές πληροφορίες, για τον κωδικό με τον οποίο θα απολαύσετε την έκπτωση αυτή, θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα).

Το Syros Inn, βρίσκεται σε απόσταση 7,5 μόλις χιλιομέτρων από την Ερμούπολη και το λιμάνι της Σύρου και 3 λεπτών με τα πόδια από την περίφημη παραλία του Γαλησσά.
Το ανακαινισμένο SYROS INN, κτισμένο με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, θα σας περιμένει για να γιορτάσετε μαζί ένα Πάσχα παραδοσιακό, με ατμόσφαιρα οικογενειακή,  ζεστό χαμόγελο και ξεχωριστή ευγένεια που θα σας κάνει να νοιώσετε σαν στο σπίτι σας!

Θα σας καλωσορίζουν με ένα μπουκάλι κρασί και θα σας προσφέρουν πλούσιο πρωινό την ώρα που εσείς θα επιλέγετε με σπιτικά προϊόντα και γεύσεις –με ή όχι room service, ανάλογα με τη διάθεσή  σας– αλλά και με τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ, το ούζο ή το ποτό σας στο bar μας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Στο SYROS INN θα βρείτε δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα, αλλά και δίχωρα apartments ή studios για 4-5 άτομα, με εξοπλισμένη κουζίνα και σκεύη. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο, δικό τους λουτρό με στεγνωτήρα μαλλιών και μπαλκόνι με τα κατάλληλα έπιπλα. 

Εκεί, θα χαρείτε πατροπαράδοτη φιλοξενία και ζεστασιά, αλλά και τις ανέσεις που θα διευκολύνουν τη διαμονή σας είτε το επισκεφτείτε για ρομαντικά διήμερα είτε για οικογενειακές διακοπές. Για παιδιά ηλικίας μέχρι 5 ετών, η διαμονή είναι δωρεάν. Για τα μεγαλύτερα σε ηλικία, απλώς ενημερώστε τους έγκαιρα για πρόσθετο κρεβάτι.
Καλό σας ταξίδι και καλή σας διαμονή!
Πάσχα, Ταξίδια, Διαμονή