Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

IOANNIS και γιορτή της Γυναίκας...!


Beauty, Hair treatment, Kerastase. Από την Ε. Κάντζα, 08/03/2017

Γειά σας!
Γιορτή της Γυναίκας σήμερα και για να γιορτάσουμε το γεγονός, τα κομμωτήρια IOANNIS, (Εθνικής Αντιστάσεως 33, Χαλάνδρι και Αναγνωστοπούλου 27 στο Κολωνάκι),
υποδέχθηκαν beauty editors και beauty bloggers, για να μας προσφέρουν μια ειδική περιποίηση με προϊόντα Kerastase. Ένα μόνο θα σας πω...ήταν μια πραγματική γιορτή Ομορφιάς!
Ο χώρος άνετος, ιδιαίτερα μοντέρνος και προσεγμένος. Η ομάδα του κομμωτηρίου, φιλικοί, ευγενικοί, χαμογελαστοί και εξυπηρετικότατοι έδωσαν νέον αέρα στην ημέρα!
Τα προϊόντα Kerastase (θα σας πω πολύ περισσότερα γι΄αυτά, σε επόμενη ανάρτησή μου), έδωσαν ζωντάνια, λάμψη και ζωή στα μαλλιά μας, κάνοντάς μας να τα λατρέψουμε και να τα προσθέσουμε στη λίστα των must have προϊόντων μας.
Ναι, η μέρα σήμερα ξεκίνησε με ξεχωριστή περιποίηση και πολλές πινελιές ομορφιάς, από μια Ομάδα που ξέρει πώς να κάνει τον πελάτη να βρει το δικό του στυλ μαλλιών και να ξεχωρίσει, ένας μοναδικός συνδυασμός με τα προϊόντα Kerastase, που ξέρουν πώς να κάνουν τα μαλλιά μας υπέροχα!


Περισσότερα για τα κομμωτήρια IOANNIS
Οι "πρωταγωνιστές" των κομμωτηρίων IOANNIS, είναι οι:
Ιωάννης Φουρλιάς, ένας ειδικός με 25 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσία στον χώρο της Κομμωτικής Τέχνης, αλλά και ταυτόχρονα, με μια επιτυχημένη πορεία 23 ετών στον χώρο των επιχειρήσεων, με 2 κομμωτήρια που είναι αδύνατον να μην προσέξεις και να μην αγαπήσεις.
                          
 Η πολυετής πορεία του καταγράφεται μέσα από πολυάριθμες συμμετοχές σε επιδείξεις μόδας, defiles, shows, τηλεοπτικές εμφανίσεις της προσωπικής του δουλειάς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπως πχ με τους διεθνούς φήμης κομμωτές Vidal Sassoon και Tony & Guy.

Στην πορεία του Ιωάννη Φουρλιά, ενώνει το δυναμικό του, στη συνέχεια, και ένας άνθρωπος επίσης ιδιαίτερα επιτυχημένος, αλλά και αναγνωρισμένος διεθνώς σαν μοντέλο και σαν επιχειρηματίας, ο Φώτης Γιαννιώτης.  

Οι δυο τους, πλαισιωμένοι από εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό, συνεχίζουν ακόμη και σήμερα, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες της αγοράς και της οικονομίας, να κάνουν με πολλή επιτυχία αισθητή την παρουσία τους στο κοινό της Αθήνας, αφού τους προτιμούν εξ ίσου celebrities  και μη για την περιποίηση των μαλλιών τους. 





Ευχαριστώ πολύ τα κομμωτήρια IOANNIS, την υπεύθυνη της διοργάνωσης, αεικίνητη, δραστήρια και πάντα χαμογελαστή Άντζυ Νομικού και την Kerastase για την ξεχωριστή, υπέροχη εμπειρία!!!