Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Forever 21 στην Ελλάδα....!

Credits: http://www.fortunegreece.com
Η Forever 21 έρχεται στην Ελλάδα 

 Το Σάββατο 1 Απριλίου τα εγκαίνια στην Ερμού 
To ευρωπαϊκό δίκτυο της διεθνούς αλυσίδας ένδυσης Forever 21 επεκτείνεται, με τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα. 

Σε ένα χώρο 2.500 τ.μ.,  θα φιλοξενήσει τη μεγάλη γκάμα προϊόντων ένδυσης για τον άνδρα και τη γυναίκα, αξεσουάρ, κοσμήματα, τσάντες και υποδήματα. 

                      
Οι πόρτες του νέου ανακαινισμένου κτηρίου στην Ερμού 46, θα ανοίξουν το Σάββατο, 1 Απριλίου 2017, στις 10 π.μ. 
Στο πλαίσιο του grand opening, η Forever 21 έχει προγραμματίσει μία σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων για να υποδεχθεί το κοινό της πόλης. 
In store happenings, DJ sets και live μετάδοση από το Mad radio είναι ορισμένες από αυτές. 
Επίσης, την ημέρα των εγκαινίων, σε ειδικά διαμορφωμένη σκηνή έξω από το κατάστημα, ο Άρης Μακρής και Jimmy Gian από τους Boys & Noise θα δώσουν μια μοναδική συναυλία, στις 09:00 το πρωί για τους φίλους της Forever 21 στην Αθήνα. 

Οι 500 πρώτοι επισκέπτες του καταστήματος θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ για την ημέρα των εγκαινίων.

Το κατάστημα θα στεγάζεται σε 4 ορόφους στον αριθμό 46 στην οδό Ερμού και θα φιλοξενήσει ένδυση για τον άνδρα και τη γυναίκα, αξεσουάρ, κοσμήματα, τσάντες και υποδήματα. Η Forever 21 ιδρύθηκε το 1984 και έχει έδρα στο Λος Άντζελες. Διαθέτει περισσότερα από 815 καταστήματα σε 57 χώρες και βρίσκεται ανάμεσα στις 5  μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου των ΗΠΑ στον χώρο της μόδας.


Το concept της Forever 21 εστιάζει στην καινοτομία και στον συνδυασμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.