Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

«Το αυγό που μισούσε το κόκκινο χρώμα»...!

Πολιτισμός, Βιβλίο, Πρόταση βιβλίου, από Ε. Κάντζα. 03/03/2017

         «Το αυγό που μισούσε το κόκκινο χρώμα»
Τα βιβλία, πρέπει οπωσδήποτε να έχουν μια κυρίαρχη θέση στη ζωή μας, την ημέρα, την καθημερινότητά μας, τη δική μας και των παιδιών. 
Τα βιβλία είναι μια πολύτιμη συντροφιά,
απαραίτητη παρέα. δημιουργούν μνήμες, εντυπώσεις, εμπειρίες, διευρύνουν το μυαλό, ενδυναμώνουν τη φαντασία, μας χαρίζουν πολύτιμες, μοναδικές στιγμές. 
Ένα βιβλίο, είναι πάντα ένα δώρο με ιδιαίτερη αξία, ιδίως όταν είναι προσεκτικά επιλεγμένο αναφορικά με τον παραλήπτη, ανάλογα με εκείνον για τον οποίο προορίζεται.
Η πρότασή μας για σήμερα, είναι γραμμένο για τα παιδιά, αλλά μπορεί κάλλιστα να το διαβάσουν και οι μεγαλύτεροι....! Θα το απολαύσουν το ίδιο, όλοι!

Πρόκειται για ένα αυγό, αλλά ένα αυγό αλλοιώτικο από τα άλλα. Με τον δικό του χαρακτήρα, με προσωπικότητα, ένα αυγό που εξωτερικεύει τα συναισθήματά του. Είναι,,,


«Το αυγό που μισούσε το κόκκινο χρώμα»

από τη συγγραφέα ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ και τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ, ενώ την εικονογράφηση υπογράφει ο Νέστορας Ξουρής

Μια χιουμοριστική ιστορία με ένα αυγό που είχε την ατυχία να γεννηθεί λίγες μέρες  πριν απ’ το Πάσχα. Αλλά εκείνο, τι έκανε; 

Ξεσήκωσε τον κόσμο απ’ τις φωνές του και θα έκανε τα πάντα προκειμένου ν αποφύγει αυτό που απεχθάνονταν… το κόκκινο χρώμα!
Ναι, καλά διαβάσατε, δεν ήθελε με τίποτα, μα με τίποτα να το βάψουν κόκκινο! Προτιμούσε να το κάνουν ομελέτα ή  αυγολέμονο αρκεί να μην το βάψουν κόκκινο.
Τι λέτε να έγινε?
Διαβάστε το, για να μάθετε...!

Η ξεκαρδιστική αυτή ιστορία υποστηρίζεται απόλυτα με την έξοχη εικονογράφηση του Νέστορα Ξουρή, ο οποίος αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ένας από τους σπουδαιότερους νέους  εικονογράφους.
                                                                                      Τιμή : 12,00€


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Καραίσκος Κυριάκος


ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76 10680   ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ:210-3808455 FAX: 2103808445 e-mail:info@diaplasibooks.gr

www.diaplasibooks.gr