Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γνωρίζεις ότι η άσκηση όσο σε κουράζει, τόση ενέργεια σου χαρίζει;



Γνωρίζεις ότι η άσκηση όσο σε κουράζει, τόση ενέργεια σου χαρίζει;


Κι όμως κάνεις λάθος, γιατί αυτό που συμβαίνει στον οργανισμό σου όταν αθλείσαι, είναι το ακριβώς αντίθετο:

Όλα ξεκινούν από τα μιτοχόνδρια. Αυτές οι «μικροσκοπικές γεννήτριες» που βρίσκονται σε κάθε κύτταρο σου, μετατρέπουν την τροφή σε ενέργεια (γι’ αυτό άλλωστε είναι και πάρα πολύ σημαντικό να ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή, σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού σου). Όμως ο αριθμός μιτοχονδρίων που έχεις, άρα και η ικανότητα να παράγει ο οργανισμός σου ενέργεια, εξαρτάται από την καθημερινή σου δραστηριότητα.
Και δεν είναι μόνο αυτό! Υπάρχει και άλλη σύνδεση της άσκησης με την παραγωγή ενέργειας από τον οργανισμό σου:
Η άσκηση ενεργοποιεί τη λειτουργία της καρδιάς σου, η οποία παράγει περισσότερο οξυγόνο, το οποίο μέσω του αίματος μεταφέρεται σε όλο σου το σώμα, παράγοντας ενέργεια!
Τέλος, η τακτική άσκηση βοηθά στην παραγωγή ζωτικών ορμονών, οι οποίες βοηθούν στην αύξηση του μεταβολισμού σου και στην παραγωγή ενέργειας!
Άρα, τώρα ξέρεις τι να κάνεις όταν νιώθεις «πεσμένος» και χωρίς ενέργεια: ΑΘΛΗΣΟΥ! Για άμεσα δε αποτελέσματα,  συνδύασε την άσκηση με το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL MultiVitamin Energy Plus, το οποίο θα σου  δώσει την ενέργεια και την τόνωση που χρειάζεσαι, plus… ακόμα περισσότερη ενέργεια και τόνωση! Αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό υψηλής περιεκτικότητας βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων απαραίτητων για την παραγωγή & απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό.
Η πολυβιταμίνη EVIOL MultiVitamin Energy Plus συμβάλλουν:
  • Στην παραγωγή ενέργειας
  • Στη μείωση της κόπωσης & της κούρασης
  • Στη νοητική επίδοση και στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία
  • Στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών
  • Στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης οστών, δοντιών, μαλλιών, νυχιών & δέρματος.
Η σύνθεση του συμπληρώματος διατροφής EVIOL MultiVitamin Energy Plus είναι ενισχυμένη με Panax Ginseng, L-Καρνιτίνη και α-λιποϊκό οξύ, συστατικά που προσδίδουν extra τόνωση, ενέργεια & αντιοξειδωτική προστασία, ιδανική για τις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΩΡΟΣ