Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SWAROVSKI και ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 2017

ΕυγενικήπροσφοράτηςTOME
  • Η Swarovski πρωτοτυπεί και πάλι, με ποιότητα και στυλ συνεχίζοντας τη μακρόχρονη φήμη της ως βασικός υποστηρικτής της δημιουργικότητας και των ανερχόμενων ταλέντων στη Μόδα μέσω των συνεργασιών στις εβδομάδες Μόδας Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 στη Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι. 
  • Ξεκινώντας από την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη (NYFW), η συνεργασία της Swarovski με πρωτοποριακούς σχεδιαστές, περιλαμβάνει τα τρία μέλη του προγράμματος Swarovski Collective Creatures of the Wind, Rosie Assoulin και Tome, που θα δείξουν τις τελευταίες τους συλλογές. 
  • Η Swarovski επίσης θα συνεργαστεί με κάποια από τα πιο συναρπαστικά ονόματα της Μόδας, στα οποία περιλαμβάνονται ο νικητής του βραβείου 2016 CFDAS Swarovski, για ανερχόμενα ταλέντα Brandon Maxwell, οι νικητές του Vogue Fashion Fund Brock Collection, η νικήτρια του Woolmark Prize 2016 Gabriela Hearst, Jason Wu και Jeremy Scott, οι οποίοι θα αποκαλύψουν τις κρυστάλλινες πινελιές στις συλλογές τους. 
  • Η Swarovski θα συνεχίσει την υποστήριξή της στις διεθνείς εβδομάδες Μόδας με επιδείξεις και παρουσιάσεις από τους Emilia Wickstead, Faustine Steinmetz, Mary Katrantzou και Sadie Williams, καθώς και τους αξιόλογους νέους A. V Robertson και Roberta Einer στο Λονδίνο, Arthur Arbesser και Vivetta στο Μιλάνο και Aalto, Anne Sofie Madsen, Wanda Nylon και Koché στο Παρίσι. 

Fashion, Swarovski, #fashion, #swarovski, NYFW, #nyfw