Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ORLY- Breathable treatment + Color, All-in-one-formula...!

Μεγάλη καινοτομία από την ORLY Made in L.A!
BREATHABLE: Treatment + Color

All-in-one formula

Τα χέρια μας είναι πολύτιμα...όσο για τα νύχια μας, ο καθρέφτης της προσωπικότητάς μας!
Γι΄αυτό, τα νέα που ακολουθούν, αφορούν όλες μας άμεσα.
H ORLY, μια από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες σχεδιασμού και παραγωγής επαγγελματικών προϊόντων Μανικιούρ – Πεντικιούρ, με παρουσία 40 χρόνων στον επαγγελματικό χώρο της ομορφιάς, μάς παρουσιάζει το πρώτο παγκοσμίως επαγγελματικό προϊόν περιποίησης νυχιών με χρώμα! Τη σειρά ORLY Breathable Treatment + Color που προσφέρει ενισχυμένη θεραπεία νυχιών σε 18 υπέροχες αποχρώσεις.

Αλλά, ας δούμε κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω. Άν και είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι όλες οι γυναίκες θέλουμε
όμορφα και περιποιημένα νύχια, επίσης γεγονός είναι ότι είναι πολλές οι φορές εκείνες που τα νύχια μας είναι ταλαιπωρημένα με αποτέλεσμα να πρέπει να τα ¨ξεκουράσουμε" για να αποκαταστήσουν τη φυσική τους υγεία. ‘
Εδώ όμως, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα για όσες από εμάς λατρεύουμε κυριολεκτικά τα βαμμένα νύχια, αποκλείοντας υποσυνείδητα το ενδεχόμενο να μην τα βάψουμε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Έτσι, η πρωτοποριακή ιδέα ενός προϊόντος που επιδιορθώνει, επουλώνει και παράλληλα προστατεύει τα νύχια κάνοντας ένα διάλειμμα ενώ εξακολουθούν να είναι βαμμένα… αν θα μπορούσε να είναι εφικτή, δεν θα ήταν και η ιδανική λύση; 
Και όντως έτσι είναι...

Με το Breathable Treatment + Color, είναι εφικτό να πετύχουμε τη φροντίδα των φυσικών νυχιών δίνοντας χρώμα στα νύχια μας!

BREATHABLE: Treatment + Color
Breathe new life into your nails!

Τα Οφέλη των νυχιών μας από τη χρήση του προϊόντος:
·         Ανάπτυξη των νυχιών και θεραπεία των αδύναμων και ταλαιπωρημένων νυχιών
·         Εξοικονόμηση χρόνου με την All-in-OneTreatment + Colorφόρμουλα–δε χρειάζεται βάση και τελική επίστρωση (topcoat)
·         Ευκολία εφαρμογής και ακρίβεια χάρη στο αυθεντικό πινέλο GENIUSBRUSH
·         Διάρκεια χρώματος
·         Έξτρα λάμψη εφαρμόζοντας το Clear Color Breathable Treatment + Shine

Τεχνολογία:
·         Παρομοίως με τη τεχνολογία των φακών επαφής, η προηγμένη OxygenTechnology επιτρέπει να εισχωρήσει στο νύχι αέρας και ενυδάτωση.
  • Η σειρά BreathableTreatment + Color με συστατικά όπως Αργανέλαιο, Βιταμίνη Β5 και Βιταμίνη Cσυμβάλει στη βελτίωση της ενυδάτωσης και στην υγιή ανάπτυξη του φυσικού μας νυχιού.
·         Σύνθεση All-in-One φόρμουλας που εξαλείφει την ανάγκη βάσης ή topcoat
\Στατιστικά:*
·         Το 99% των γυναικών που δοκίμασαν το Breathable είδαν αξιοσημείωτη διαφορά στη συνολική υγεία και εμφάνιση των νυχιών τους καθώς επίσης, μετά τη χρήση του Breathable για μια βδομάδα:
o   Αισθάνθηκαν τα νύχια τους πιο δυνατά και υγιή.
o   Παρατήρησαν μετρήσιμα ταχύτερη ανάπτυξη των νυχιών.
·         Το50% ανέφερε ότι η φόρμουλα διήρκησε περισσότερο στα νύχια τους.
·         10 στις 10NailTechniciansαισθάνθηκαν ότι η εφαρμογή της φόρμουλας Breathable ήταν ευκολότερη και περισσότερο ελεγχόμενη.
* Δείγμα 500 γυναικών, σε δοκιμή συγκριτικά με παραδοσιακά βερνίκια νυχιών.

Η σειρά ORLY Breathable Treatment + Color είναι διαθέσιμη σε 18 αποχρώσεις και ένα διαυγές, Treatment + Shine. Το ORLY Breathable Treatment, ClearColor + Shine μπορεί να φορεθεί μόνο του ως διάφανο χρώμα ή και πάνω από οποιαδήποτε απόχρωση Breathable για έξτρα λάμψη.

Μπορείτε να ανακαλύψετε τη νέα καινοτόμα σειρά σε στούντιο νυχιών, σε επιλεγμένα κομμωτήρια αλλά και να την αποκτήσετε εύκολα από το νέο eshop της εταιρείας: www.orly.gr


Σχετικά με την Orly
Η ORLY International Inc. είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους οίκους σχεδιασμού και παραγωγής επαγγελματικών προϊόντων Μανικιούρ – Πεντικιούρ. Με παρουσία 40 χρόνων στον επαγγελματικό χώρο της ομορφιάς, η εταιρεία προσφέρει καινοτόμα προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών. Όταν ο Jeff Pink, δημιουργός του γαλλικού μανικιούρ, ίδρυσε την ORLY το 1975, στην California των Η.Π.Α με έδρα το Los Angeles, παρακινήθηκε από μια απλή ιδέα: να καινοτομήσει πάνω στην φροντίδα του φυσικού νυχιού, δημιουργώντας προϊόντα σχεδιασμένα για την ομορφιά, την περιποίηση και την προστασία του.
Beauty, Nail Treatment, Orly