Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το πιο αστείο κορίτσι του κόσμου...!

Κατερίνα Βρανά



Το πιο αστείο κορίτσι του πλανήτη, η Κατερίνα Βρανά, επανέρχεται δριμύτερη να μας μιλήσει για όλα τα θέματα που αφορούν το sex!

Μετά την πολύ μεγάλη διάκριση της Κατερίνας, η οποία πρόσφατα κέρδισε την τρίτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό κωμωδίας που διοργάνωσε το Laugh Factory, αλλά και τις sold out παραστάσεις του “About Sex” στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ζάγκρεμπ, το Βελιγράδι, κ.α., η παράσταση “About Sex” συνεχίζει δυναμικά!
Από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι 9 Απριλίου, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, το αθηναϊκό κοινό θα μπορεί να απολαύσει την ξεκαρδιστική stand up παράσταση “About Sex”στη σκηνή του θεάτρου 104

Κατερίνα Βρανά


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Κατερίνα Βρανά είναι γέννημα-θρέμμα Ελληνίδα που από το 2000 ζει στο εξωτερικό. Η βάση της είναι το Λονδίνο, έχει ζήσει στην Ινδία και έχει κάνει παραστάσεις σε Αγγλία, Ελλάδα, Αμερική και Αυστραλία.
Έκανε σπουδές υποκριτικής αλλά την κέρδισε ο κωμικός αυτοσχεδιασμός. Το πρώτο της σόλο σόου “Feta with the Queen” απέσπασε πολύ καλές κριτικές και το CNN την κατέταξε στην λίστα «Γυναίκες Κωμικοί Που Πρέπει Να Δείτε». Η παράσταση ήταν sold out σε 3 χώρες ενώ παιζόταν σε δύο γλώσσες.
Έχει παρουσία σε θεατρικές παραγωγές στο Λονδίνο, στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου & σε ταινίες μικρού μήκους σε Ελλάδα και Αγγλία ενώ ταυτόχρονα έχει συνεργαστεί με τους Αγγλικούς τηλεοπτικούς σταθμούς BBC και Channel 4.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εδώ
Πολιτισμός, Event, Παραστάσεις