Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

10 αλήθειες για τη Bella Hadid...!

Bella Hadid

CREDIT: Pinterest

Bella Hadid, all about...:

1. Ανήκει σε μια  πολύ διάσημη οικογένεια, ήδη, όντας η αδελφή του super top model Gigi Hadid. 
Gigi Hadid. CREDIT: Pinterest

2. Η Bella είναι η μικρότερη από τις δύο αδελφές κατά δύο χρόνια και έχει γεννηθεί στις 9 Οκτωβρίου του 1996.
3. Μητέρα και των δύο, (αλλά και των υπόλοιπων αδελφών της), είναι η πανέμορφη Yolanda Foster, που εμφανιζόταν στη σειρά Real Housewives of Beverly Hills), και πατριός της ο μουσικός παραγωγός David Foster.

                                            Yolanda and David Foster, CREDIT : Pinterest

4. Δύο από τις ετεροθαλείς αδελφές της Bella Hadid είναι η Sara και η Erin Foster, που έχουν ήδη τη δική τους τηλεοπτική σειρά, Barely Famous, όπου σατιρίζουν το Hollywood.
                                                Erin and Sara Foster, CREDIT : Pinterest

5. Πιστεύει πολύ στην ευγένεια και σχετικά πρόσφατα, σε μια συνέντευξή στο περιοδικό V Magazine Shop, είπε χαρακτηριστικά ότι: 
"Δεν έχει σημασία αν δουλεύεις με κάποιους που μπορεί να είναι ισότιμοί σου, δίπλα σου, ανώτεροι ή υφιστάμενοί σου. Φρόντισε απλά να είσαι ευγενής με όλους όσους συναντάς. Και ναι, ξέρω ότι αυτό ακούγεται πολύ περίεργο, επειδή είναι εξ ίσου περίεργο να συναντάς καλούς ανθρώπους στις μέρες μας".

6. Είναι πολύ καλή ιππέας, ανήκει μάλιστα στην εθνική ομάδα της χώρας της και έχει ήδη αποσπάσει διακρίσεις. Μεγάλωσε άλλωστε με αυτό το άθλημα και ισχυρίζεται ότι είναι κάτι που τη δίδαξε πολλά πράγματα και για τη ζωή την ίδια. Και πάλι σε κάποια συνέντευξή της, στην Teen Vogue, τη φορά αυτή, είπε ότι:
"Η ιππασία με έμαθε πολλά για την υπευθυνότητα και τη συνέπεια, αφού πρέπει να ξυπνάς πολλές φορές από τις 5.30 το ξημέρωμα για να φροντίσεις και να ετοιμάσεις ένα τεράστιο άλογο. Υπήρξαν φορές που έλειπα εβδομάδες ολόκληρες από το σπίτι μου για να συμμετέχω σε αγώνες και έτσι έπρεπε υποχρεωτικά να φροντίζω μόνη μου για όλα, ώστε να μπορώ να στηριχθώ στις δυνάμεις μου".
Στη συνέχεια, παρακολουθήστε ένα video όπου θα απολαύσετε τις ικανότητές της στο άθλημα της ιππασίας:



7. Θεωρεί τον εαυτό της το "μαύρο πρόβατο" της οικογένειας, όταν συγκρίνεται με την αδελφή της, Bella. Λέει χαρακτηριστικά:

"Μοιάζουμε πολύ, έχουμε ακόμη και την ίδια φωνή, αλλά σε όλη μου τη ζωή τη θυμάμαι να είναι εκείνη με τους καλούς βαθμούς. Είναι όμορφη, έξυπνη, αστεία ενώ εγώ ήμουν πάντα η επαναστάτρια. Ήθελα πάντα να δείξω στον κόσμο ότι τελικά είμαστε διαφορετικές. Γι΄αυτό, έβαψα ακόμη και τα μαλλιά μου καστανά".
8. Δεν μένει στην "απλή" καριέρα του modelling, αλλά παρ' όλο το νεαρό της ηλικίας της, είναι δυναμική και αποφασισμένη να ξεχωρίσει σε αυτό που κάνει. Μάλιστα, δεν δίστασε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, για να παρακολουθήσει μαθήματα φωτογραφίας και να πάρει ένα σχετικό πτυχίο σπουδών από τη σχολή, "Parsons, The New School for Design", αφού θέλει ακόμη και να ενταχθεί στο πλήρες δυναμικό των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της οικογένειάς της. 

9. "Δεν ήταν ότι ήθελα ποτέ να γίνω πραγματικά μοντέλο, ούτε ήταν κάτι που το ζητούσα από μικρή. Αυτό το έκανε πολύ περισσότερο η Bella", λέει η ίδια.  "Μου αρέσει πολύ περισσότερο να βρίσκομαι πίσω από την κάμερα, όλο και περισσότερο, όσο περνάει ο καιρός. Μάλιστα, με αυτήν την εμπειρία, γνωρίζω πια πολύ καλύτερα όλα τα σχετικά με τον φωτισμό και τις σωστές γωνίες λήψης, τον τρόπο που πρέπει να κινούμαι για να δείχνω καλύτερη αλλά και όλα εκείνα που δεν πρέπει να κάνω για ένα άσχημο αποτέλεσμα."

10. Φυσικά, η αδελφή της Bella, είναι το πρότυπό της. "Ειλικρινά, είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά της. Κάθε πρωί, της περνάω μηνύματα  λέγοντάς της ότι "είμαι πολύ περήφανη για σένα. Τα πας θαυμάσια. Είσαι η έμπνευσή μου..."

Beauty, Fashion, Top models, #bellahadid, #gigihadid