Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η NIVEA δίπλα στις οικογένειες του «Μαζί για το Παιδί»



Η NIVEA  βρέθηκε, και αυτά τα Χριστούγεννα, δίπλα στις οικογένειες του «Μαζί για το Παιδί».

Καλημέρα σας!
Σήμερα, θα ήθελα να ξεκινήσω με μια αναφορά σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός και μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία και κύρος. Μια εταιρεία γνωστή σε όλες και όλους μας  από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά, το 1911, σαν συνώνυμο της αξιοπιστίας και της ποιότητας.

Πρώτη κρέμα NIVEA Creme, 1911

Στην εισαγωγή αυτού του post, θα παρακολουθήσατε ένα video που είχε αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο Διαδίκτυο, γενικά, πριν τα Χριστούγεννα, ένα video πολύ συγκινητικό, κατά τη γνώμη μου, που είναι και πολύ σημαντικό, επειδή δεν "έμεινε στα λόγια".
Η Nivea Hellas, λοιπόν, και αυτά τα Χριστούγεννα, έκανε την αγάπη, έργο, αποδεικνύοντας ότι κύριες αξίες της είναι η φροντίδα προς τον συνάνθρωπο και την ελληνική οικογένεια. Η Nivea Hellas, προσέφερε συνολικά 12.000 προϊόντα και προχώρησε σε μία σημαντική δωρεά προς την Ένωση, Μαζί για το Παιδί. 
                                        
Mαζί με πολλά μέλη από το ανθρώπινο δυναμικό της,  η Nivea Hellas φιλοξένησε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της εταιρείας 16 παιδιά οικογενειών, που υποστηρίζονται από τα Σωματεία της Ένωσης. Εκεί, τα παιδιά, μαζί με τους υπαλλήλους της Nivea Hellas έφτιαξαν, διακόσμησαν και συσκεύασαν μπισκότα, τα οποία απεστάλησαν ως συμβολικό δώρο σε 100 οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.



 100 πακέτα μπισκότα στάλθηκαν από τη Nivea Hellas σαν συμβολικό δώρο σε ισάριθμες οικογένειες...!


Ακόμη, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εταιρεία υλοποίησε μία μεγάλη πρωτοβουλία αγάπης, προσφέροντας 500 πακέτα με προϊόντα NIVEA, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες 500 άπορων οικογενειών, ενισχύοντας παράλληλα την Ένωση. 
500 πακέτα με προϊόντα Nivea για άπορες οικογένειες!

Τέλος, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των υπαλλήλων της εταιρίας προσκλήθηκαν παιδιά από το «Μαζί για το Παιδί», τα οποία είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν μαζί τους σε ένα διασκεδαστικό «μάθημα ζαχαροπλαστικής» από το chef Κυριάκο Μελά. Μαζί με τους υπαλλήλους της NIVEA, τα παιδιά Σωματείων της Ένωσης έμαθαν να παρασκευάζουν και να διακοσμούν μπισκότα με γεύση… Χριστουγέννων, ενώ στο τέλος όλοι μαζί τα έβαλαν σε όμορφες συσκευασίες για να τα αποστείλουν μαζί με τις ευχές τους, σε 100 οικογένειες, που υποστηρίζονται από τα Σωματεία «Φίλοι του Παιδιού» και «Παιδική Στέγη». Μία πρωτοβουλία, την οποία «αγκάλιασαν» και απόλαυσαν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και τα παιδιά της Ένωσης με τους γονείς τους.

Τα παιδιά για τα παιδιά, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Nivea Hellas


Μέλη του ανθρώπινου δυναμικού της  Nivea Hellas, επί τω έργω της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο 

"Η NIVEA, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζει ενεργά το σημαντικό έργο της Ένωσης, «Μαζί για το Παιδί», η οποία αποτελείται από 10 μη-κερδοσκοπικά σωματεία και ιδρύματα για παιδιά, που βρίσκονται σε ανάγκη. Σε μία συνεργασία που μετρά ήδη δύο χρόνια και συνεχίζει δυναμικά, η NIVEA είναι αρωγός των δράσεων της Ένωσης και ενισχύει οικογένειες που βρίσκονται σε  δυσχερή οικονομικο-κοινωνική κατάσταση, μέσα από πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που επιβεβαιώνουν τις αξίες που διέπουν την εταιρεία."
Δείτε επίσης / You may also like

Nivea the beginning
Nivea, Νέα σειρά Καθαρισμού Προσώπου

Nivea Smooth Sensation σε κρέμα και γαλάκτωμα σώματος!




#olaeinaidoro, niveahellas, events, offer, csr