Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πώς να βρείτε τον στόχο σας...


Όλα είναι στόχος... (και δρόμος) !


Οι σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας και κατ’ επέκταση η δράση μας, είναι κάτω από τον έλεγχο μας. Αν, βέβαια, το θέλουμε. Όλα εξαρτώνται
από την πρόθεση στην αρχή και τη δράση στη συνέχεια, για να πετύχουμε και να απολαύσουμε κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο. Για ν’ αναπτυχθούμε και να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι.
Είστε έτοιμοι; Είστε πραγματικά έτοιμοι να κάνετε όνειρα που θα σας ενθουσιάσουν, να πάρετε αποφάσεις που θα καταλήξουν σ’ ένα υπέροχο αποτέλεσμα;
Και για να είμαστε συγκεκριμένοι.
Αν θέλετε να…
Γίνετε πιο δημιουργικοί, εστιασμένοι σε αυτά που θέλετε 
Κάνετε σχέδια, βασισμένα σε νέες, εμπνευσμένες ιδέες
Πετύχετε τους φετινούς σας στόχους και να εξελιχθείτε μέσα από αυτούς
Έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο
Μάθετε ν’ αντιμετωπίζετε τις αποτυχίες, αλλά και τις επιτυχίες
Τότε σημειώστε…
Η κυρία Αϋφαντή, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, θα βρεθεί τόσο στην Αθήνα, όσο και στον Πειραιά πραγματοποιώντας αυτό το πολύ στοχευμένο, βιωματικό σεμινάριο, δίνοντας μας τα εφόδια να πετύχουμε όλα τα παραπάνω.
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, στις 19.00 στο Aegean College, Πανεπιστημίου 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3211228
Και
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, στις 18.00 στο νέο χώρο της Ελένης Αϋφαντή στον Πειραιά, Κολοκοτρώνη 102-104, 6ος όροφος, κουδούνι Ανέλιξις.
Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες
Συμμετοχή: 15€
Κράτηση θέσης: 6937 336 686
Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι το πρώτο του “Cycle Coaching Days”. Ενός κύκλου σεμιναρίων, τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα των θεμάτων που μας απασχολούν (ενοχές, αυτοπεποίθηση, φόβος, απώλεια, σχέσεις με τους γύρω μας κ.ά). Καθένα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο από την Ελένη Αϋφαντή και όλα μαζί βοηθούν να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι, ισορροπημένοι και-τελικά- καλύτεροι άνθρωποι.
test 26A
Βιογραφικό:
Η Ελένη Αϋφαντή είναι σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (LifeCoach), εκπαιδευμένη στη θεραπεία ανθρωπίνων συστημάτων και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχεται στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ειδικευμένη στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), ως εκπαιδεύτρια (NLP CoachingTrainer). 
Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Université de La Rochelle της Γαλλίας, η Ελένη εργάστηκε για 28 πολύ δημιουργικά χρόνια στον κόσμο της βιομηχανίας ως στέλεχος Παραγωγής, Αγορών, καθώς και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Έχοντας ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο της επαγγελματικής της ζωής, αποφάσισε, το 2010, να αποδεχθεί τη φυσική της κλίση να υποστηρίζει και να καθοδηγεί ανθρώπους στην πραγματοποίηση των επιθυμιών που έχουν για τη ζωή τους. Έτσι, μελέτησε συστηματικά και αφοσιώθηκε με πάθος σε μια δουλειά για την οποία, στην πραγματικότητα, εκπαιδευόταν ήδη επί σειρά ετών, από μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον. Από το 2011 πραγματοποιεί βιωματικά σεμινάρια και ομαδικές ή ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής με μια ευρεία θεματολογία, όπως αυτογνωσία, σχέσεις, πραγματοποίηση στόχων, διαχείριση αρνητικών καταστάσεων, και άλλα. 
Περισσότερες πληροφορίες για την ίδια μπορείτε να βρείτε εδώ
Κλείστε τώρα τις θέσεις σας. Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο σεμινάριο.
Ιδίως, επειδή: Η νέα χρονιά φέρνει πάντα ένα αίσθημα ανανέωσης, μια αύρα αισιοδοξίας. Σηματοδοτεί καινούρια όνειρα και στόχους, αλλά και τη δέσμευση ότι θα προσπαθήσουμε να τους επιτύχουμε. 
Η πρώτη μέρα του χρόνου είναι πραγματικά συμβολική και-ανέκαθεν- οι συμβολισμοί ενεργοποιούσαν το συναίσθημα των ανθρώπων. Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι η 1η Ιανουαρίου δεν είναι τίποτα άλλο από μια ακόμη μέρα, όπως όλες οι άλλες. Ποια είναι, επομένως, η διαφορά; 
Η διαφορά είναι εσωτερική, σημειώνει η Ελένη Αϋφαντή, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Life Coach), εκπαιδευμένη στη Συστημική Ψυχιατρική και τη Διαχείριση Αρνητικών Καταστάσεων. Έχουμε την αίσθηση ότι το κοντέρ μηδενίζει και κάτι φρέσκο έρχεται. Σ’ αυτό το πλαίσιο δίνουμε και παίρνουμε υπέροχες ευχές. Και κάπου εδώ, ξεκινά ο προβληματισμός: Πόσες από αυτές τις ευχές θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε; 
Σ’ αυτό το κομμάτι η βοήθεια της κυρίας Αϋφαντή θα είναι καταλυτική. Η ειδικός μας προσκαλεί σ’ ένα βιωματικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί τόσο σε Αθήνα (25/1), όσο και σε Πειραιά (28/1), παρέχοντας μας τα πιο δυνατά εργαλεία για να «ξεκλειδώσουμε» όλη τη δημιουργικότητα και τον δυναμισμό που έχουμε μέσα μας!

Event. Life Coach