Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αγάπησε τον εαυτό σου, όπως οι Γαλλίδες...!


"Είναι χαριτωμένες, κομψές, χαμογελαστές και γεμάτες ενέργεια! Οι Γαλλίδες ξέρουν να ζήσουν και να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητά όπως της αξίζει. Με καλό φαγητό αλλά σε μικρές ποσότητες, με άσκηση χωρίς όμως να καταπιέζονται, με διασκέδαση χωρίς υπερβολές, με καλές συνήθειες και κυρίως με απολαυστικό σεξ σε όλες τις ηλικίες."
Άσκηση

Τους αρέσει να περπατούν, άλλωστε σε μια τέτοια πόλη είναι απόλαυση το περπάτημα. Όμως εκτός από αυτό λατρεύουν την άσκηση και τη χαίρονται χωρίς να τη θεωρούν καταναγκαστική συνήθεια για την καύση λίπους. Τρέχουν στα πάρκα και το ευχαριστιούνται, ταξιδεύουν σε μέρη που μπορούν να εξασκήσουν τα χόμπι τους, κολύμπι, ποδηλασία ή σκι και είναι καθημερινά όσο πιο δραστήριες μπορούν.
Φαγητό

Αγαπούν το καλό φαγητό και το απολαμβάνουν χωρίς ενοχές. Δεν τρώνε ποτέ πρόχειρα αλλά επιλέγουν να δώσουν στο γεύμα ή στο δείπνο τους το χρόνο που του αξίζει. Έτσι αποφεύγουν να τσιμπολογήσουν λάθος τροφές κατά την διάρκεια της ημέρας και αυτό είναι ένα από τα μυστικά τους για την κομψή σιλουέτα που διατηρούν μέχρι τα βαθιά τους γεράματα. Δεν στερούνται το καλό κρασί και φυσικά τα αγαπημένα τους τυριά αλλά φροντίζουν να τα απολαμβάνουν με μέτρο.
 Beauty, Fashion, Lifestyle