Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Bioselect Eye Cream...!

Anti Wrinkle Eye Cream by Bioselect

Δεν είναι παρά πολύ ελάχιστες ημέρες που έληξε ο διαγωνισμός μας με δώρα από τη Bioselect, μια εταιρεία που γνωρίζω εδώ και καιρό και τα προϊόντα της εμπιστεύομαι απόλυτα. Φυσικά, έχω δοκιμάσει πολλά από αυτά...
Σήμερα, επέλεξα να σας μιλήσω για
ένα προϊόν περιποίησης της πολύ ευαίσθητης περιοχής των ματιών, μιας περιοχής που απαιτεί την καλύτερη φροντίδα και τα πιο ποιοτικά προϊόντα.
Το προϊόν είναι το Anti Wrinkle Eye Cream, (Αντιρυτιδική κρέμα ματιών), σε συσκευασία των 30ml και συστατικά ευεργετικά για την περιοχή των ματιών. Ένα από τα συστατικά αυτά, το Dictamelia*είναι ένα μοναδικό, πατενταρισμένο προϊόν εκχύλισης δίκταμου σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, που -επίσης- είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. 
Το Dictamelia*, περιέχεται σε όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος και χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την εταιρεία BIOselect ®.
Άλλα συστατικά του προϊόντος
Η Αντιρυτιδική κρέμα ματιών,  περιέχει φυσικά εκχυλίσματα φτέρης και φύτρων alfa-alfa* που συσφίγγουν και λειαίνουν τις ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών ενώ το Dictamelia* καταπραΰνει και ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή.
Ο τρόπος χρήσης της κρέμας  (που απλώνεται με ιδιαίτερη ευκολία), είναι ιδιαίτερα απλός. Απλώνετε δηλαδή απλά το προϊόν πρωί-βράδυ με πολύ ελαφρά χτυπηματάκια γύρω από την περιοχή των ματιών και αισθάνεστε άμεσα την ευεργετική της δράση. Προσωπικά, θα σας συνιστούσα να δοκιμάσετε την Αντιρυτιδική κρέμα ματιών και να τη χρησιμοποιήσετε με συνέπεια και πρόγραμμα, ώστε να επωφεληθείτε όσο περισσότερο γίνεται από αυτήν.
Μάλιστα, αν τελικά την επιλέξετε, στείλτε μου αν θέλετε τη γνώμη σας, εδώ ή στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com επειδή είμαι σίγουρη ότι μόνο θετική μπορεί να είναι.

Και μην ξεχνάτε...τόσο η κρέμα αυτή, όσο και κάθε άλλη κρέμα περιποίησης της επιδερμίδας σας, εφαρμόζεται μόνο σε απόλυτα καθαρό δέρμα!

Beauty