Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

5 Oriflame accessories...!

Orifmame, Nuit Cuff Bracelet

Την Oriflame τη γνωρίζετε σίγουρα για τα καλλυντικά της. Ξέρετε όμως ότι έχει και πολύ ωραία αξεσουάρ; Πέντε από αυτά, σας προτείνω σήμερα...


1. Βραχιόλι Nuit. To βραχιόλι της φωτογραφίας, σας εγγυάται λάμψη σε κάθε σας εμφάνιση, αφού πρόκειται για ένα βραχιόλι-χειροπέδη στολισμένο με λαμπερές μαύρες πέτρες από polyresin, που ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα. Μοντέρνο, κομψό και εντυπωσιακό, το βραχιόλι Nuit διαθέτει στοιχεία από δερματίνη και μαγνητικό κούμπωμα. Μπορείτε να το φορέσετε μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα αξεσουάρ της εντυπωσιακής Συλλογής Κοσμημάτων Nuit.
Τιμή : 14,99 € 



Oriflame, σκουλαρίκια Nuit

2. Σκουλαρίκια Nuit. Με τα σκουλαρίκια Nuit, σε σχήμα σταγόνας, σίγουρο είναι ότι θα κάνετε μια  εντυπωσιακή εμφάνιση. Και αυτά αποτελούνται από λαμπερές μαύρες πέτρες από polyresin όπως το βραχιόλι και το δαχτυλίδι της Συλλογής Nuit. Σε ασημί βάση, αυτά τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια χαρίζουν τη σωστή δόση λάμψης στο αγαπημένο σας party look. Τέλεια μόνα τους ή σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αξεσουάρ Nuit.
Τιμή: 9,99€


Oriflame, δαχτυλίδι Nuit
3. Δαχτυλίδι Nuit. Μερικές εμφανίσεις χρειάζονται ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι. Το λαμπερό αυτό δαχτυλίδι αντανακλά το φως με μαύρες πέτρες από polyresin. Υπέροχο μόνο του ή σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αξεσουάρ της Συλλογής Nuit. Με ρυθμιζόμενο μέγεθος.
Τιμή: 6,99€

Oriflame, Natalia Poetry Bracelet
4. Βραχιόλι Natalia Poetry. Xρυσαφί βραχιόλι χειροπέδα με αστραφτερές γυάλινες πέτρες. Με κούμπωμα και επιπλέον αλυσίδα. Σε πουγκί από οργάντζα.
Τιμή: 9,99€

5. Σκουλαρίκια ExtravagantΕπιλέξτε ένα glamorous party look. Φορέστε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με χρυσαφί αλυσίδες και καρφωτούς κύβους. Με καρφάκια και κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Εντυπωσιακά από μόνα τους, μπορούν να φορεθούν και σε συνδυασμό με το κολιέ Extravagant για έξτρα πόντους στυλ.
Τιμή: 6,99

Θα βρείτε αυτά, μαζί με άλλα κοσμήματα από την Oriflame, εδώ.

Jewels