Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

4 sweater styling tips...!


 Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αλλάξετε την εμφάνισή σας, προς το καλύτερο πάντα, ακολουθώντας κάποια styling tips. 

Όπως μπορεί να γίνει με ένα  sweater που αποδεικνύεται πολλές φορές καταλυτικός παράγοντας στο total outlook που επιλέγετε.
Παράδειγμα αποτελεί η φωτογραφία της εισαγωγής: ένα pale pink sweater, φαρδύ, συνδυασμένο σωστά με ένα skinny denim και κατάλληλα παπούτσια αλλά και τσάντα στο ίδιο χρώμα. Απλές επιλογές που οδηγούν τελικά σε ένα μοντέρνο και πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Donna Karan Assymetric sweater. Photo 

NET-A-PORTER


Donna Karan New York Assymetric Cashmere sweater. Ναι, στην περίπτωση αυτή, το sweater φέρει την υπογραφή της Donna Karan, ένα ασύμμετρο sweater από cashmere συνδυασμένο και πάλι με denim pants και "στολισμένο" λιτά με υπέροχα κοσμήματα. Ένα sweater που κάνει και πάλι τη διαφορά..!

Γκρι oversize sweater με sneakers ή άλλα flats της επιλογής σας, skinny pants και μεγάλη τσάντα, ο casual αλλά και chic μοναδικός συνδυασμός της φωτογραφίας αυτής. Προσωπικά, τον επιλέγω απόλυτα...!


Μάλλινο sweater  (επίκαιρο, πάντα) με "πλεξίδες",  distressed jeans και sneakers είναι άλλη μια επιλογή που θα σας πρότεινα να φορέσετε αν τα sweater αποτελούν ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, όπως συμβαίνει τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.
Τι λέτε; 
Σας αρέσουν; 

Fashion, Fashion items