Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Yves Rocher, Ο χρόνος δεν είναι εχθρός...!

Ο χρόνος  δεν  είναι  εχθρός

Ο 20ος αιώνας, με τις εξελίξεις και τις επαναστάσεις του, γέννησε μια από τις πιο απίστευτες αντιθέσεις: σε γενικές γραμμές, η ηλικία δεν είναι πλέον κριτήριο νεότητας!

 Γνωρίζουμε πότε αρχίζει η ζωή μιας γυναίκας. Αλλά αγνοούμε, πότε... ξαναρχίζει! Η ζωή της, δεν είναι μία ζωή, αλλά πολλές, ταυτόχρονες, διαδοχικές, σε στρώσεις, σε επικαλύψεις, τη γεύεται χωρίς βιασύνη, την καταναλώνει χωρίς να τη μετριάζει! Αγαπά, δεν αγαπά, αγαπά ξανά. Παντρεύεται, ξαναπαντρεύεται. Κάνει παιδιά και κάνει και άλλα. Κάνει ένα επάγγελμα και μετά το αλλάζει. Δεν έχει ηλικία η γοητεία. Δεν έχει ηλικία ο γάμος. Δεν έχει ηλικία η ενασχόληση με μια νέα καριέρα. .
Από τη στιγμή της δημιουργίας της μάρκας, αυτή η επαναστατική πράξη που έκανε την ομορφιά προσιτή σε όλες τις γυναίκες, ο Yves Rocher αποφάσισε να κάνει αποστολή του να ακούει και να ανταποκρίνεται καλύτερα από όλους τους άλλους στις επιθυμίες και τις ανάγκες των γυναικών και όχι μόνο σε ό,τι αφορά την ομορφιά.
Να είσαι κοντά στις γυναίκες, σημαίνει να γνωρίζεις τη φύση τους για να τις κατανοήσεις καλύτερα, να ανταποκριθείς καλύτερα στις προσδοκίες τους, να φτάσεις στην ψυχή τους και να μιλήσεις τη γλώσσα τους.

Beauty