Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Yves Rocher σε πρώτο ενικό...!

Poster by Ernesto Artillo, 
Photography & artworks for CITIZEN K Paris on collaboration with YVES ROCHER
Σήμερα, θα σας μιλήσω για μια εταιρεία που εκτιμώ ιδιαίτερα, την YVES ROCHER και για τον εμπνευστή-ιδρυτή της.  

Και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, μέσα από δικά του λόγια και δηλώσεις:

Ο Yves Rocher, ένας οραματιστής επιχειρηματίας:

"Στο La Gacilly, στην καρδιά της Βρετάνης, ήταν που γεννήθηκε το πάθος μου για τον κόσμο των φυτών. Είναι αλήθεια ότι είχα το κίνητρο που θέριεψε τη φαντασία μου, τον ανοιχτό ορίζοντα με τα ανθισμένα λιβάδια, τους βάλτους και τα δάση των μύθων του Brocéliande..." Yves Rocher, ο δημιουργός της Cosmétique Végétale®
Ακόμη παιδί, στο χωριό  όπου γεννήθηκε στην καρδιά της Βρετάνης, αντιμετώπιζε με ένα μοναδικό βλέμμα τη φύση. Γοητευμένος από ένα βοτανολόγο πρόγονό του, που παρατηρούσε, βελτίωνε τις γνώσεις του, βυθιζόταν στα μυστικά εκατοντάδων φυτών...

Τότε του ήρθε μια ιδέα: το άπειρο δυναμικό της φύσης θα μπορούσε να αποδειχτεί μια αληθινή πηγή ομορφιάς για τις γυναίκες. Παρασκεύαζε λοιπόν στην οικογενειακή αποθήκη, μια απλή πομάδα με βάση ένα φυτό...ήταν η ιδρυτική πράξη μιας νέας ιδέας στην αγορά των καλλυντικών, μια επιτυχία χωρίς προηγούμενο που ο Yves Rocher θα βάπτιζε  Cosmétique Végétale®.
Το 1959, ο Yves Rocher είχε μια νέα επαναστατική ιδέα να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, το μέρος που ζούσαν ή την κοινωνική τους καταγωγή, άμεση πρόσβαση στα προϊόντα του.
Μια ιδέα απλή, αλλά ταυτόχρονα διαφορετική μιας που σε αυτήν την εποχή, στη γαλλική αγορά, τα προϊόντα ομορφιάς απευθύνονταν μόνο σε μια κοινωνική ελίτ. Ο Yves Rocher ανακάλυψε μια διαφορετική οδό που εκδημοκράτιζε μια και για πάντα τα καλλυντικά: την πώληση από απόσταση. Το 1969, θέλοντας να μείνει πιστός στη διανομή του, ο Yves Rocher εγκαινίαζε και το πρώτο του κατάστημα.
Περίπου 50 χρόνια αργότερα, η ιδέα του αποδείχτηκε σωστή: Μία Γαλλίδα στις 3* χρησιμοποιεί σήμερα τη Μάρκα Yves Rocher."

CosmeticsDelux: Δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει τα προϊόντα της Yves Rocher, Εγώ, τα έχω δοκιμάσει επανειλημμένα και έμεινα περισσότερο από ικανοποιημένη, απόλυτα ικανοποιημένη. Αλλά επειδή κάθε άνθρωπος, κάθε επιδερμίδα, κάθε τύπος δέρματος έχει διαφορετικές ανάγκες, θα σας πρότεινα να τα δοκιμάσετε και εσείς και αν μου στείλετε, αν μπορείτε τα σχόλιά σας. Θα χαρώ πολύ να τα μάθω...! 

Beauty