Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νέα σειρά Artistry Signature Color Light Up Lip Glosses


Εμπνευσμένα από γλυκά και νεανικά χρώματα, η νέα συλλογή Signature Color Light Up Lip Glosses της Artistry έρχεται να αλλάξει την καθημερινότητά μας!
Αυτήν τη σεζόν ανακαλύψτε μοναδικές έντονες αλλά και nude αποχρώσεις σε τόνους που θα λατρέψετε! Η Artistry παρουσιάζει τις 3 κατηγορίες αποχρώσεων των Lip Gloss της, που δεν είναι άλλες από τις Beige/ Brown, Coral/Red και Pink/Berry.
Η Amway μας καλεί να δοκιμάσουμε τα εκθαμβωτικά προϊόντα, με νέα εξελιγμένη φόρμουλα και βελτιωμένη συσκευασία. Το πρωτότυπο σωληνάριο με ενσωματωμένο φωτάκι LED στο καπάκι, αλλά και καθρέπτη στην επιφάνεια, προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία στην εφαρμογή του. Τώρα μπορείτε να φρεσκάρετε εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ σας, συνεχίζοντας να εκπέμπετε μοναδική λάμψη!

Όλες οι αποχρώσεις είναι ειδικά σχεδιασμένες από τον Global Makeup Artist της Amway, Rick DiCecca, ώστε να ενυδατώνουν τα χείλη, χαρίζοντας ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα. Οκτώ μοναδικά lip gloss δίνουν ξεχωριστή λάμψη, αφήνοντας στα χείλη μια απαλή κάλυψη. Για τις πιο ιδιαίτερες καταστάσεις, θα βρείτε έντονα, γεμάτα πάθος χρώματα, που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα! Συγκεκριμένα, οι οκτώ αποχρώσεις είναι:

* Pink Nude Shimmery
* Juicy Peach Shimmery
* Sweet Melon Shimmery
* Real Red Creamy
* Pink Sugar Shimmery
* Rose Petal Shimmery
* Misty Mauve Shimmery
* Raspberry Kiss Shimmery
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα συλλογή Signature Color Light Up Lip Glosses της Artistry, επισκεφθείτε το www.amway.gr