Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ioanna Kourbela FALL 2015-16, Day to Night Collection

Ioanna Kourbela Fall 2015/16.

DAY TO NIGHT COLLECTION, as per Ioanna Kourbela

Η πολύ γνωστή σχεδιάστρια Ιωάννα Κουρμπέλα, παρουσιάζει τη συλλογή της FALL 2015/16, "Day to Night Collection", που μπορείτε να γνωρίσετε αναλυτικά μέσα από αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση.
Στη συλλογή αυτή, η σχεδιάστρια απευθύνεται τόσο στον άνδρα όσο και τη γυναίκα που βιώνουν έντονα την καθημερινότητα, αγαπούν τη Μόδα και τολμούν να επιλέξουν το έντονα προσωπικό τους στυλ μέσα από τις προτάσεις της σχεδιάστριας. 
Η Ιωάννα Κουρμπέλα δεν είναι μια απλή fashion designer, είναι μια βαθειά σκεπτόμενη μοντέρνα γυναίκα που θεωρεί ότι τα ρούχα περικλείουν τη μοναδική ροή ενέργειας του ανθρώπινου σώματος, που αποτελεί και την πηγή έμπνευσής της μαζί με τα στοιχεία της φύσης, τον πυρετώδη ρυθμό της ζωής και την πολιτιστική διαφορετικότητα της Αθήνας.
Οι συλλογές της αποκαλύπτουν τις ποικίλες εκφάνσεις μιας μινιμαλιστικής αισθητικής μέσα από την απλότητα και τη γοητεία της κλασσικής αρμονίας.
Φυσικά οργανικά υφάσματα όπως τα βαμβακερά, τα λινά, τα μάλλινα και τα μεταξωτά δημιουργούν συνδυασμούς και αντιθέσεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών με μεγάλη ελευθερία στην κίνηση, περίπλοκα μοτίβα και ανάγλυφες ίνες που αγκαλιάζουν κομψά το σώμα.
Οι κομψές λεπτομέρειες, τα εμπνευσμένα σχέδια, η ανεμπόδιστη αέρινη κίνηση και οι περίτεχνες εναλλαγές, "κλειδώνουν" σε μια εμπνευσμένη συλλογή που δεν στερείται τη λειτουργικότητα.

Με μια μικρή ιδέα από τη συλλογή της SS2015

σας προτείνουμε να δείτε τη συλλογή FALL 2015-16, Day to Night Collection και μαζί τα αξεσουάρ που σας προτείνει και για αυτό το φθινόπωρο η Ιωάννα Κουρμπέλα.